WhatsApp permítelle facer chamadas de grupo cun só clic coa súa nova función

WhatsApp

WhatsApp está a traballar en moitas melloras hoxe, moitos deles chegarán este ano como o envío múltiple de ficheiros de audio. Pero para outros non teremos que esperar máis. É o caso dos chats de grupo, que agora ven como se mellora a posibilidade de facer unha chamada neles. Os grupos xa se fixeron habituais na aplicación.

Ademais, xa pasou moito tempo é posible facer chamadas de grupo en WhatsApp. A aplicación de mensaxería agora facilita este proceso grazas á súa nova función. Deste xeito, xa é posible facer unha chamada de grupo cun só clic. Moito máis cómodo para os usuarios en todo momento.

Esta nova característica comeza a introducirse na versión 2.19.17 de WhatsApp. É unha versión que xa se está lanzando oficialmente. Pasou algo máis dunha semana dende que se lanzou a súa beta. Pero agora chega a versión oficial. Así, todos os usuarios rexistrados como probadores beta seguramente xa puideron probar esta nova función na aplicación de mensaxería sen demasiados problemas nos últimos días.

WhatsApp

Este é un cambio moi discreto, dende agora, nas conversas en grupo ves unha nova icona na parte superior desde a pantalla. Unha icona en forma de teléfono, xunto cun símbolo máis. Pero permitirá un uso moito máis cómodo e rápido das chamadas de grupo na aplicación. Isto era algo que moitos usuarios levaban agardando durante moito tempo. Por sorte, agora está oficialmente en WhatsApp en todo o mundo.

Nova función en WhatsApp

O que pasa agora na aplicación é que temos este botón permitir facer chamadas ou videochamadas nun grupo, outra característica bastante recente na aplicación. Entón, se queremos facer unha chamada con varias persoas ou con todos os que están nese grupo, será moito máis doado. Dicimos varios ou todos, porque WhatsApp lle vai dar unha opción ao respecto.

Dentro da conversa de grupo, tes que facer clic na icona que aparece na parte superior á dereita da pantalla, con forma de teléfono. Ao facelo, aparecerá unha bandexa desplegable na parte inferior da pantalla. Nela vemos a todos os membros do devandito chat grupal. Aquí poderemos seleccionar a quen queremos chamar nese momento.

Chamadas de grupo de WhatsApp

Así podemos escoller a todas as persoas deste chat en WhatsApp. Pero se só queres falar cunha parella destas persoas, só tes que seleccionalas. Para facelo só tes que premer sobre o nome ou a foto de perfil desta persoa na aplicación. Despois poderás seleccionar se o que queres é facer unha chamada de voz ou unha videochamada, xa que verás que aparecen as dúas iconas. Deste xeito, xa está feito.

Este é un cambio importante na aplicación mensaxeiro. Porque ata agora, se quería facer unha chamada con varias persoas en WhatsApp, o proceso era moito máis lento e máis incómodo. Xa que primeiro tiveches que iniciar unha conexión entre dúas persoas. Cando isto xa ocorrera, era posible que outra persoa se unise á conversa, esta vez en forma de chamada. Polo tanto, agora será moito máis doado para os usuarios da aplicación.

Esta nova función xa se introduciu no Versión de WhatsApp 2.19.17, como mencionamos ao principio. A beta lanzouse hai uns días, pero nestas horas comeza a lanzarse de xeito estable. O máis probable é que xa o poida usar. Pero se non, a actualización pode chegar aos próximos días. Aínda que podes consultar en Google Play se xa tes unha actualización da aplicación dispoñible actualmente.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados con *

*

*

  1. Responsable dos datos: Actualidade Blog
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.