Kuidas olla Facebookis, ilma et keegi seda teaks

Facebooki pime režiim

Võimalik, et kuulute nende inimeste hulka, kes mingil põhjusel soovivad olla Facebookis sirvimas ja sisu jagamas, ilma et keegi teaks, et olete võrgus. Kui jah, siis see uus ja praktiline õpetus on mõeldud teile, nagu me selgitame kuidas rakendust kasutada ilma oma tegevuse olekut näitamata.

Enne selle juurde minekut peate meeles pidama, et kui deaktiveerite oma aktiivsuse oleku, ei näe te teiste omi. Seetõttu ei saa te teada, kas teie sõbrad on ühendatud, nagu juhtub WhatsAppi loetud kinnitusega; Kui te selle deaktiveerite, ei saa te teada, kas keegi on teie sõnumeid lugenud ja vastupidi.

Inaktiveerige oma aktiivsuse olek Facebookis, et keegi ei teaks, millal olete võrgus

Tegevuse oleku deaktiveerimiseks Facebookis ei pea te palju tegema. Kõik, mida peate tegema, on avada rakendus ja minna jaotisesse konfiguratsioon, millele pääseme juurde, klõpsates lihtsalt kolmel horisontaalsel ribal, mis asuvad paralleelselt rakenduse peamise liidese paremas ülanurgas. [See võib teile huvi pakkuda: Kuidas pimedat režiimi Facebooki rakenduses aktiveerida]

Siis kui oleme sisse saanud konfiguratsioon, läheme alla jaotisse privaatsus; seal saame visualiseerida sisendi Aktiivne seisund, mis meid seekord huvitab. Seejärel klõpsame valiku deaktiveerimiseks seal näidatud lülitil Näita, kui olete aktiivne.

Kui see valik on deaktiveeritud, saate olla Facebookis ja sirvida vaikselt nii kaua kui soovite, ilma et keegi teaks, et teete seda. Lisaks sellele, et te ei tea, millal teie sõbrad on võrgus, ei saa te ka loogiliselt teada, millal nende viimane ühendus oli loodud, kui teil on see valik keelatud. Samamoodi saate samu toiminguid tehes tegevuse oleku igal ajal uuesti aktiveerida.


Artikli sisu järgib meie põhimõtteid toimetuse eetika. Veast teatamiseks klõpsake nuppu siin.

Ole esimene kommentaar

Jäta oma kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on tähistatud *

*

*

  1. Andmete eest vastutab: ajaveeb Actualidad
  2. Andmete eesmärk: Rämpsposti kontrollimine, kommentaaride haldamine.
  3. Seadustamine: teie nõusolek
  4. Andmete edastamine: andmeid ei edastata kolmandatele isikutele, välja arvatud juriidilise kohustuse alusel.
  5. Andmete salvestamine: andmebaas, mida haldab Occentus Networks (EL)
  6. Õigused: igal ajal saate oma teavet piirata, taastada ja kustutada.