Kiel forigi mesaĝojn senditajn al Facebook Messenger

sendito

Antaŭ monatoj antaŭdiris tion Facebook Messenger enkondukis forigon de mesaĝoj en la programo. Funkcio, kiu permesus al uzantoj forigi mesaĝojn, kiujn ili sendis ĉiam. Fine, estis pasintsemajne kiam ĉi tiu nova funkcio komencis esti deplojita en la mesaĝa aplikaĵo. Tial ĝi jam povas esti uzata en la Android-aplikaĵo.

Ĉi tiu forigo de mesaĝoj en Facebook Messenger estas tre facila uzi, kvankam la uzantoj havas iujn limojn. Ĉar ĝi estas nur Eblas forigi mesaĝon ĝis 10 minutoj poste sendinte ĝin. Do estas io rapidi.

Oni ne scias, ĉu la tempolimoj estos modifitaj en proksima estonteco en kiu forigi menciitan mesaĝon, momente nenio estis dirita. Sed ni jam povas uzi ĉi tiun funkcion en la mesaĝa programo. La funkciado estas tre simpla, do vi ne havos problemojn tiurilate.

Forigu mesaĝojn de Facebook Messenger

En tiu konversacio en Facebook Messenger, vi devas premi kaj teni la koncernan mesaĝon kiun vi sendis kaj volas forigi. Tenante premitan, ĉe la fundo de la ekrano vi ricevos serion de ebloj. Unu el la ebloj estas forigi la mesaĝon, sur kiu ni devas alklaki.

Facebook Messenger donas al ni du eblojn tiurilate. Ni povas forviŝi la mesaĝon por ĉiuj, tiel ke neniu el la partoprenantoj en la konversacio povas vidi ĝin, aŭ ni povas forigi ĝin nur por ni mem. Tiel, ni ne vidos tiun mesaĝon, sed la alia persono. Elektu tiun, kiu plej taŭgas al vi.

Fojo farita, la mesaĝo malaperos de ĉi tiu konversacio en Facebook Messenger. Ĝi estas funkcio, kiu montras al ni la konstantan plibonigon de la mesaĝa aplikaĵo, kiu ankoraŭ estas tre populara ĉe Android. Se vi ankaŭ uzas ĝin, vi povos pli eltiri ĝin kun ĉi tiuj lertaĵoj.


La enhavo de la artikolo aliĝas al niaj principoj de redakcia etiko. Por raporti eraron alklaku Ĉi tie.

Estu la unua por komenti

Lasu vian komenton

Via retpoŝta adreso ne estos eldonita. Postulita kampojn estas markita per *

*

*

  1. Respondeculo pri la datumoj: Blogo de Aktualeco
  2. Celo de la datumoj: Kontrola SPAM, administrado de komentoj.
  3. Legitimado: Via konsento
  4. Komunikado de la datumoj: La datumoj ne estos komunikitaj al triaj krom per laŭleĝa devo.
  5. Stokado de datumoj: Datumbazo gastigita de Occentus Networks (EU)
  6. Rajtoj: Iam ajn vi povas limigi, retrovi kaj forigi viajn informojn.