Facebook Messenger jam enkondukas forigon de mesaĝoj

Antaŭ semajnoj estis anoncite, ke Facebook Messenger donos al la uzantoj la eblon forigi mesaĝojn jam senditajn. Kaj fine, ĉi tiu funkcio komencas direkti sin al la populara mesaĝa programo. Unu el la multaj novaj funkcioj, kiuj venas al ĝi en ĉi tiuj monatoj, kiu daŭre progresas en la merkato.

La funkcio nun estas oficiale deplojita kaj estas jam uzantoj, kiuj havas la eblon uzi ĝin en la programo Facebook Messenger, kaj en iOS kaj Android. Do post kelkaj tagoj ĉiuj uzantoj povos uzi ĝin senprobleme per sia telefono.

Por tiuj, kiuj volas uzi ĉi tiun funkcion por forigi mesaĝojn en Facebook Messenger, estas tempolimo por fari tion. Ili povas forigu mesaĝojn ĝis 10 minutoj post sendado de ili. Ĝi estas la limo, kiun la kompanio starigis tiurilate, kvankam eblas, ke ĝi estos modifita en la estonteco.

Forigu mesaĝojn de Facebook Messenger

La maniero forigi mesaĝon estos tre simpla. Ni devos alklaki la mesaĝon kaj la eblo forigi ĝin aperos sube. En la aplikaĵo ni povas elekti ĉu ni volas forigi la mesaĝon por ni, ke ni ĉesu vidi ĝin, aŭ ke neniu en tiu konversacio vidu la menciitan mesaĝon iam ajn plu.

En la bildo vi povas vidi kiel ĉi tiu Facebook Messenger-funkcio funkcias en iOS, Nuntempe ne ekzistas bildoj por Android. Sed ĝi helpas vin fari klaran ideon pri kiel ĝi funkcias, kiu ankaŭ komencas atingi Android. Nova funkcio por la programo, kiel la datuma ŝparado aŭ la privataj konversacioj.

Sendube ni vidas, kiel Facebook Messenger pliboniĝas signife kun la tempo, korpigante multajn novajn funkciojn. Ni esperas, ke vi trovos ĉi tiun eblon forigi mesaĝojn interesa. Kaj memoru estas 10 minutoj da tempo povi fari ĝin.


La enhavo de la artikolo aliĝas al niaj principoj de redakcia etiko. Por raporti eraron alklaku Ĉi tie.

Estu la unua por komenti

Lasu vian komenton

Via retpoŝta adreso ne estos eldonita. Postulita kampojn estas markita per *

*

*

  1. Respondeculo pri la datumoj: Blogo de Aktualeco
  2. Celo de la datumoj: Kontrola SPAM, administrado de komentoj.
  3. Legitimado: Via konsento
  4. Komunikado de la datumoj: La datumoj ne estos komunikitaj al triaj krom per laŭleĝa devo.
  5. Stokado de datumoj: Datumbazo gastigita de Occentus Networks (EU)
  6. Rajtoj: Iam ajn vi povas limigi, retrovi kaj forigi viajn informojn.