Πώς να σταματήσετε να μοιράζεστε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας WhatsApp με το Facebook

WhatsApp

Χθες WhatsApp πήρε ένα άλμα που μπορεί να γίνει επικίνδυνο, αφού υπάρχουν πολλοί χρήστες που δεν θέλουν τον αριθμό τηλεφώνου τους να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς. Δεν είναι μια επίθεση στο απόρρητο ή οτιδήποτε άλλο, αλλά γνωρίζουμε ήδη πώς το Facebook τους φέρνει με τις πληροφορίες που διαθέτει, οπότε ανοίξτε λίγο την πόρτα, στο μέλλον μπορεί πάντα να είναι έτσι.

Η ιδέα του Facebook και του WhatsApp είναι ότι οι εταιρείες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας απευθείας μέσω της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων. Τέλος πάντων, μπορούμε να κλείσουμε αυτήν την πόρτα αν θέλουμε με πολύ απλό τρόπο και τότε βήμα για να εξηγήσει σε λίγα βήματα. Υπάρχει μια πολύ γρήγορη και είναι όταν διαβάζετε για πρώτη φορά την αλλαγή στην πολιτική WhatsApp, κάντε κύλιση, πατήστε περισσότερα και μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή κοινοποίησης των δεδομένων σας.

Πώς να σταματήσετε να μοιράζεστε τα δεδομένα σας WhatsApp με το Facebook

Αυτή η δεύτερη μέθοδος είναι αυτή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή μοιραστείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας με το Facebook. Επομένως, εάν αγνοήσατε αυτήν την οθόνη που ειδοποιεί τον χρήστη για τις πρόσφατες αλλαγές στο WhatsApp, αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • μεταβείτε στο ρυθμίσεις
  • Κάντε κλικ στο Λογαριασμός
  • Εδώ θα δείτε ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα "Κοινοποίηση πληροφοριών λογαριασμού"

Πληροφορίες λογαριασμού

  • Καταργήστε την επιλογή αυτού του πλαισίου για να μην είστε από τις νέες οδηγίες που επιβάλλονται από το WhatsApp και το Facebook

Το WhatsApp το παίζει λίγο, αφού είμαστε πρόκειται να λάβετε μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ονομάζεται Allo, από την Google, η οποία θα συνδεθεί με τον αριθμό τηλεφώνου και θα μπορούσε να εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά, όπως συνέβη με το Pokémon Go ή το Google Photos.

Αν αντιμετωπίζαμε ένα Facebook που ήταν πάντα πολύ σαφές, σίγουρα αυτό δεν θα δίσταζαμε τόσο πολύ, αλλά μερικές φορές έχει περάσει από τις σκιές για να εκτελέσει συγκεκριμένες ενέργειες, οπότε παραμένουμε προσεκτικοί.

[ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ] Απενεργοποιώντας την επιλογή δεν θα έχετε κανένα τρόπο να το ενεργοποιήσετε ξανά. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι έχουμε 30 ημέρες για να ειδοποιήσουμε το WhatsApp ότι δεν θέλουμε να κοινοποιηθούν οι πληροφορίες μας


Το περιεχόμενο του άρθρου συμμορφώνεται με τις αρχές μας συντακτική ηθική. Για να αναφέρετε ένα σφάλμα κάντε κλικ Aquí.

2 σχόλια, αφήστε τα δικά σας

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*

  1. Υπεύθυνος για τα δεδομένα: Πραγματικό ιστολόγιο
  2. Σκοπός των δεδομένων: Έλεγχος SPAM, διαχείριση σχολίων.
  3. Νομιμοποίηση: Η συγκατάθεσή σας
  4. Κοινοποίηση των δεδομένων: Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός από νομική υποχρέωση.
  5. Αποθήκευση δεδομένων: Βάση δεδομένων που φιλοξενείται από τα δίκτυα Occentus (ΕΕ)
  6. Δικαιώματα: Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να περιορίσετε, να ανακτήσετε και να διαγράψετε τις πληροφορίες σας.

  1.   ΧΩΣ ΑΓΓΕΛ ΦΑΝΟ dijo

    έχετε σχολιάσει τη δεύτερη περίπτωση προς μια κατεύθυνση, δηλαδή, την απενεργοποίηση. Και πώς να το ενεργοποιήσετε μετά την απενεργοποίηση; ή δεν μπορεί πλέον;

    1.    Μανουέλ Ραμίρες dijo

      Δεν μπορώ να βρω τρόπο να το ενεργοποιήσω. Είναι μια επιλογή που έχουμε για 30 για να έχουμε 30 ημέρες για να αποτρέψουμε το WhatsApp να μοιράζεται τις πληροφορίες με το Facebook. Εάν θα είναι ξανά εκεί για να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε, δεν το γνωρίζω αυτή τη στιγμή.
      Θα ενημερώσω την καταχώρηση, ευχαριστώ για το σχόλιο!