Πώς να ρυθμίσετε το Android Device Manager για να κλειδώσετε και να διαγράψετε το τηλέφωνό σας


Η Google κατέστη δυνατή ότι μπορείτε να διαχειριστείτε και να διαγράψετε όλα τα δεδομένα του τηλεφώνου σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο χρήσης η νέα υπηρεσία που ονομάζεται "Διαχείριση συσκευής Android", που σας επιτρέπει να εντοπίσετε και να διαγράψετε τα δεδομένα σας από απόσταση με τα τηλέφωνα και τα tablet σας.

Σήμερα η Google ενημέρωσε τον Διαχειριστή για να συμπεριλάβει επιλογές όπως δημιουργία ή αλλαγή PIN κλειδώματος οθόνης, προσθέτοντας μια σημαντική επιλογή για να διαγράψετε απομακρυσμένα όλα τα τερματικά δεδομένα εντελώς.

Θα εξηγήσουμε παρακάτω πώς να ενεργοποιήσετε τη Διαχείριση συσκευής Android με λίγα απλά βήματακαθώς είναι εξαιρετικά εύκολο.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη Διαχείριση συσκευής Android

  • Πρώτα πηγαίνετε στο google.com/android/devicemanager  en φορητό υπολογιστή σας είσαι υπολογιστής
  • Να επιτρέπεται η Διαχείριση συσκευής Android χρήση δεδομένων τοποθεσίας όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα:

pro 01

  • Θα δείτε τη λίστα των συσκευών που έχετε συνδέσει στον λογαριασμό σας Google. Μόλις φτάσετε στην επιλεγμένη συσκευή, μπορείτε να στείλετε μια ειδοποίηση στη συσκευή στην οποία θέλετε να ενεργοποιήσετε τον απομακρυσμένο κωδικό πρόσβασης και να διαγράψετε τα δεδομένα.
  • Όταν λάβετε την ειδοποίηση στο τερματικό σας, μπορείτε να πατήσετε την ειδοποίηση και θα σας ζητήσει αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ο διαχειριστής συσκευών. Στην παρακάτω εικόνα το δείχνουμε:

μπλο 02

  • Ενεργοποιήστε το και θα δείτε δύο επιλογές "Εντοπισμός αυτής της συσκευής από απόσταση" και "Να επιτρέπεται το απομακρυσμένο κλείδωμα και η επαναφορά των εργοστασιακών δεδομένων." Επιλέξτε το δεύτερο, αφού το πρώτο ενεργοποιείται από προεπιλογή, δίνοντας σε αυτήν την επιλογή τα κατάλληλα δικαιώματα διαχειριστείτε το τερματικό σας από απόσταση.
  • Ενεργοποίησαν τις δύο επιλογές, επιστροφή στον Διαχειριστή Συσκευές Android στον ιστό και ανανεώστε τη σελίδα
  • Τώρα θα δείτε δύο επιλογές να επισημαίνονται δίπλα σε αυτήν για να χτυπήσετε το τερματικό, όπως είναι "Αποκλεισμός" και "Διαγραφή" και θα έχετε τη συσκευή σας έτοιμη να αποκλείσει από απόσταση το τερματικό και ακόμη και να διαγράψει όλα τα δεδομένα από το τηλέφωνο

Αφού επιλέξετε το κλείδωμα τερματικού από απόσταση, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε έναν κωδικό PIN ή έναν κωδικό πρόσβασης στο τηλέφωνό σας, ακόμη και αν δεν είχατε στη συσκευή σας προηγουμένως. Τη στιγμή που θα πραγματοποιήσετε αυτήν την ενέργεια, σε δευτερόλεπτα, το τερματικό σας θα απενεργοποιήσει την οθόνη και όταν θέλετε να την ενεργοποιήσετε, θα σας ζητήσει να εισαγάγετε το PIN που είχατε δημιουργήσει προηγουμένως.

Εάν έχετε χάσει ή κλαπεί το τερματικό σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να το αποκλείσετε και, στη συνέχεια, να διαγράψετε όλα τα δεδομένα χρησιμοποιώντας την άλλη επιλογή που έχετε ενεργοποιήσει στη Διαχείριση συσκευής Android. Όταν σκουπίζετε ή διαγράφετε όλα τα δεδομένα, η συσκευή θα διαγράψει αυτόματα το δεδομένα από εσωτερική αποθήκευση καθώς και από κάρτα SD. Μόλις εκτελεστεί η διαγραφή, θα λάβετε ένα email ειδοποίησης που θα αναφέρει πού και πότε διαγράφηκαν όλα τα δεδομένα σας στο τερματικό.

Ο αποκλεισμός και η διαγραφή πραγματοποιούνται αμέσως, και εάν κατά τη στιγμή της εκτέλεσης της ενέργειας η συσκευή δεν είχε σύνδεση στο Διαδίκτυο, αφού το ξανακάνει, θα το εκτελούσε.

Un εξαιρετική υπηρεσία που προσφέρει η Google με τη Διαχείριση Συσκευών Android, την οποία μπορείτε όλοι να κάνετε με αυτόν τον εύκολο οδηγό και έτσι να έχετε το τερματικό σας πιο ασφαλές.

Περισσότερες πληροφορίες - Νέες δυνατότητες στη Διαχείριση συσκευών Android

Πηγή - Android Central


Το περιεχόμενο του άρθρου συμμορφώνεται με τις αρχές μας συντακτική ηθική. Για να αναφέρετε ένα σφάλμα κάντε κλικ Aquí.

9 σχόλια, αφήστε τα δικά σας

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*

  1. Υπεύθυνος για τα δεδομένα: Πραγματικό ιστολόγιο
  2. Σκοπός των δεδομένων: Έλεγχος SPAM, διαχείριση σχολίων.
  3. Νομιμοποίηση: Η συγκατάθεσή σας
  4. Κοινοποίηση των δεδομένων: Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός από νομική υποχρέωση.
  5. Αποθήκευση δεδομένων: Βάση δεδομένων που φιλοξενείται από τα δίκτυα Occentus (ΕΕ)
  6. Δικαιώματα: Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να περιορίσετε, να ανακτήσετε και να διαγράψετε τις πληροφορίες σας.

  1.   κώδιξ dijo

    Γεια σας, σας ευχαριστώ πολύ για το σεμινάριο, είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Αλλά η ερώτησή μου είναι η εξής: τι γίνεται αν αυτό που θέλω είναι να διαγράψω ένα τερματικό από τον λογαριασμό μου; Αντάλλαξαν ένα ελαττωματικό τηλέφωνο με ένα νέο και τώρα εμφανίζονται και οι δύο και ενδιαφέρομαι μόνο για ένα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

    1.    Μανουέλ Ραμίρες dijo

      Νομίζω ότι το Google τη στιγμή που δεν χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο τερματικό, το αφαιρεί από τη λίστα. Το λέω αυτό επειδή έχω ένα παλιό Android που χρησιμοποιώ κατά καιρούς και δεν εμφανίζεται σε αυτήν τη λίστα.

  2.   Xrnx Sxe dijo

    Ευχαριστώ για το σεμινάριο, εκτιμάται, έχω μια ερώτηση, πρέπει να ενεργοποιήσω το GPS και το Διαδίκτυο για να μπορέσω να αποκλείσω τη συσκευή μου; ή με τον λογαριασμό Google από υπολογιστή κάνω τα πάντα χωρίς επιβεβαίωση στο κινητό; Συγγνώμη, είμαι αρχάριος στο Android.

    1.    Μανουέλ Ραμίρες dijo

      Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο, τη στιγμή που θα γίνει, το τερματικό θα μπλοκαριστεί, χρειάζεστε το δίκτυο για να μπορείτε να το αποκλείσετε. Όσον αφορά το GPS, εάν συνδέεστε μέσω Wi-Fi ή δικτύου δεδομένων, το Android μπορεί επίσης να εντοπίσει τη θέση της συσκευής σας. Γι 'αυτό πάντα συνιστάται ότι για μεγαλύτερη ακρίβεια με το GPS έχετε το Wifi ή το 3G συνδεδεμένο.
      Την πρώτη φορά που θα το ρυθμίσετε, θα πρέπει να το επιβεβαιώσετε από το κινητό σας, ώστε ο διαχειριστής να γνωρίζει ότι είναι εσείς, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να το κάνετε.

      1.    xRenex Sxe dijo

        Σας ευχαριστώ Μανουέλ για την απάντηση και το διαμόρφωσα όπως και οι χαιρετισμοί μετά.

  3.   Rodrigo dijo

    Μόλις ενεργοποιηθεί ο κωδικός ξεκλειδώματος οθόνης, είναι δυνατόν να τον απενεργοποιήσετε; Φαίνεται σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, αλλά θα ήθελα να εμφανίζεται μόνο όταν την ενεργοποιώ από τη Διαχείριση συσκευών. Τώρα παίρνω πάντα ;-(

    1.    Ροντρίγκο, πάλι dijo

      Εντάξει, βρέθηκε:

      Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το PIN δεν διαγράφεται μόλις αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτό, γι 'αυτό θα πρέπει να μεταβούμε στην Ασφάλεια / κλείδωμα οθόνης και να επιλέξουμε «κανένα» ως νέα επιλογή (ή Slide, όπως έχω κάνει).

      1.    Μανουέλ Ραμίρες dijo

        Υποθέτω ότι αυτός ο κωδικός PIN προορίζεται για ορισμένες καταστάσεις στις οποίες το τερματικό έχει χαθεί ή κλαπεί

  4.   Τζόσελιν dijo

    Μια ερώτηση, έχασα το τηλέφωνό μου και το κλειδώσαμε χρησιμοποιώντας τη διαχείριση συσκευών google. Το βρήκα αργότερα, αλλά μπορεί να ξεκλειδωθεί με κάποιο τρόπο;