Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Telegram να καταστραφεί

Telegram

Το Telegram έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή στο Android. Είναι μια επιλογή που ξεχωρίζει για την καλή διαχείριση της ιδιωτικής ζωής, όπως η δυνατότητα δημιουργίας συνομιλιών αυτοκαταστρέφεται αυτόματα. Ένας καλός τρόπος για να έχετε ιδιωτικές συνομιλίες όπου δεν μπορείτε να καταγράψετε ή όπου τα μηνύματα θα διαγραφούν.

Αν και είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή, υπάρχουν χρήστες που δεν θέλετε ή να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό τους στο Telegram. Επομένως, όταν έρθει αυτή η ώρα, ενδέχεται να υπάρχουν άτομα που θέλουν να κλείσουν τον λογαριασμό τους σε αυτό. Μπορούμε να το εξαλείψουμε άμεσα, που είναι μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια.

Αν και με αυτή την έννοια έχουμε μια επιπλέον επιλογή, που μπορεί να ενδιαφέρει. Πρόκειται για αυτοκαταστροφή του λογαριασμού αυτόματα. Επομένως, εάν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό σε ορισμένο χρόνο, η εφαρμογή θα τον διαγράψει αυτόματα. Ένα απλό τέχνασμα, αλλά αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει. Επιπλέον, είναι κάτι που μπορούμε να διαμορφώσουμε με απλό τρόπο μέσα στην ίδια την εφαρμογή.

Telegram
σχετικό άρθρο:
Πώς να διαγράψετε επαφές στο Telegram

Αυτοκαταστροφή λογαριασμού Telegram

Διαγραφή λογαριασμού Telegram

Είναι μια μέθοδος που διαθέτει το Telegram και υποθέτει ότι ο λογαριασμός έχει διαγραφεί, αλλά αυτό μας δίνει χρόνο να σκεφτούμε δύο φορές. Επομένως, εάν το διαμορφώσουμε, το λυπούμαστε και δεν θέλουμε να διαγραφεί ο λογαριασμός, πρέπει να έχουμε πρόσβαση στην ίδια την εφαρμογή μόνο στο τηλέφωνό μας Android. Έτσι, αυτή η διαδικασία σταματά έτσι. Έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε την εφαρμογή.

Για να ρυθμίσετε τη λειτουργία της αυτοκαταστροφής του λογαριασμού Telegram, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλά, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στο τηλέφωνο.
  • Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες λωρίδες για να εμφανίσετε το πλευρικό μενού της εφαρμογής.
  • Εισαγάγετε την επιλογή ρυθμίσεων σε αυτό το μενού.
  • Μεταβείτε στην ενότητα Απόρρητο και ασφάλεια.
  • Αναζητήστε την ενότητα που ονομάζεται "Διαγραφή του λογαριασμού μου εάν είμαι εκτός..." και εισαγάγετε την.
  • Επιλέξτε την ώρα που πρέπει να περάσει έως ότου η εφαρμογή διαγράψει τον λογαριασμό σας.
Telegram
σχετικό άρθρο:
Πώς να χρησιμοποιήσετε και να διαχειριστείτε τη νυχτερινή λειτουργία στο Telegram

Με αυτόν τον τρόπο, εάν ξοδεύουμε τον καθορισμένο χρόνο χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τον λογαριασμό, τότε ο λογαριασμός Telegram θα διαγραφεί. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα που έχουμε σε αυτόν τον λογαριασμό θα χαθούν επίσης με αυτόν τον τρόπο. Επομένως, αυτό που πρέπει να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση, πριν διαμορφώσουμε αυτήν τη λειτουργία, είναι ότι θα κατεβάσουμε τα δεδομένα της (φωτογραφίες, αρχεία, βίντεο ...).


Το περιεχόμενο του άρθρου συμμορφώνεται με τις αρχές μας συντακτική ηθική. Για να αναφέρετε ένα σφάλμα κάντε κλικ Aquí.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*

  1. Υπεύθυνος για τα δεδομένα: Πραγματικό ιστολόγιο
  2. Σκοπός των δεδομένων: Έλεγχος SPAM, διαχείριση σχολίων.
  3. Νομιμοποίηση: Η συγκατάθεσή σας
  4. Κοινοποίηση των δεδομένων: Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός από νομική υποχρέωση.
  5. Αποθήκευση δεδομένων: Βάση δεδομένων που φιλοξενείται από τα δίκτυα Occentus (ΕΕ)
  6. Δικαιώματα: Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να περιορίσετε, να ανακτήσετε και να διαγράψετε τις πληροφορίες σας.