Πώς να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησής σας στο Google Chrome για Android

Google Chrome

Πολλοί είναι οι χρήστες που σχεδόν καθημερινά αναγκάζονται να επισκέπτονται το ιστορικό αναζήτησης των συσκευών τους κάθε φορά που χρησιμοποιούν το τερματικό, για να διαγράψουν την εγγραφή που κάνει το πρόγραμμα περιήγησής τους από τους ιστότοπους που έχουν επισκεφτεί. Αυτή η λειτουργία δεν μας επιτρέπει μόνο να γνωρίζουμε ποιες σελίδες έχουμε επισκεφτεί, αλλά επίσης φροντίζει προβλέψτε το όνομα του ιστού όταν το πληκτρολογούμε στη γραμμή αναζήτησης.

Με αυτόν τον τρόπο, τοποθετώντας μόνο τα πρώτα γράμματα, το πρόγραμμα περιήγησης θα μας δείξει τα αποτελέσματα που ταιριάζουν καλύτερα με βάση το ιστορικό των επισκέψεων που έχουμε κάνει προηγουμένως στη σελίδα. Μας επιτρέπει επίσης να αναζητήσουμε μια συγκεκριμένη σελίδα που επισκέπτουμε αλλά ξεχνάμε να προσθέτουμε σελιδοδείκτη. Αν θέλετε να ξεχάσετε εντελώς την ιστορία, τότε θα σας δείξουμε πώς να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης στο Google Chrome για Android.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι εάν πραγματοποιήσουμε αυτήν τη διαδικασία από το smartphone Android, ενώ το πρόγραμμα περιήγησης σχετίζεται με τον λογαριασμό μας στο Gmail, η διαγραφή Θα επηρεάσει όλες τις συσκευές στις οποίες είναι εγκατεστημένο και συνδεδεμένο το Chrome με τον λογαριασμό μας στο Gmail. Εάν δεν θέλουμε να συμβεί αυτό, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να κλείσουμε τη συνεδρία στο πρόγραμμα περιήγησης, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να διαγράφονται μόνο από το τερματικό μας και όχι από τον λογαριασμό μας.

Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης Chrome σε Android

  • Πρώτα απ 'όλα, αφού ανοίξουμε το πρόγραμμα περιήγησης, πρέπει να κάνουμε κλικ στα τρία σημεία που τοποθετούνται κάθετα και βρίσκονται στο επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ρεκόρ.
  • Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί όλο το ιστορικό περιήγησης του τερματικού μας και άλλων που σχετίζονται με τον ίδιο λογαριασμό. Για να προχωρήσουμε στη διαγραφή, απλώς πρέπει να κάνουμε κλικ Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης.

  • Εκείνη τη στιγμή, θα μας δείξει ένα νέο παράθυρο, στο οποίο πρέπει να δημιουργήσουμε από πότε θέλουμε να διαγράψουμε το ιστορικό και el τύπο περιεχομένου του ιστορικού που θέλουμε να διαγράψουμε. Από προεπιλογή, επιλέγονται και οι τρεις διαθέσιμες επιλογές.
  • Για να προχωρήσουμε με τη διαγραφή όλου του ιστορικού, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών που επιτρέψαμε να μας αποσταλούν νέες ειδοποιήσεις ανάρτησηςΑπλώς πρέπει να κάνουμε κλικ στο Delete the data και στη συνέχεια στο Delete για να επιβεβαιώσουμε τη διαγραφή.

Το περιεχόμενο του άρθρου συμμορφώνεται με τις αρχές μας συντακτική ηθική. Για να αναφέρετε ένα σφάλμα κάντε κλικ Aquí.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*

  1. Υπεύθυνος για τα δεδομένα: Πραγματικό ιστολόγιο
  2. Σκοπός των δεδομένων: Έλεγχος SPAM, διαχείριση σχολίων.
  3. Νομιμοποίηση: Η συγκατάθεσή σας
  4. Κοινοποίηση των δεδομένων: Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός από νομική υποχρέωση.
  5. Αποθήκευση δεδομένων: Βάση δεδομένων που φιλοξενείται από τα δίκτυα Occentus (ΕΕ)
  6. Δικαιώματα: Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να περιορίσετε, να ανακτήσετε και να διαγράψετε τις πληροφορίες σας.