Sådan slettes din TikTok-konto

Tik Tok

Sociale medier er i kontinuerlig boom siden lanceringen af Twitter, Facebook, Instagram og Tik Tok. Nogle gange vil vi slette vores profil fra et af de ovennævnte netværk, og det er ret vanskeligt at slette kontoen for at kunne frigive profilen, hvis vi nogensinde vil bruge den igen.

Tik Tok Det er blevet et netværk, der er meget brugt af de yngste, på trods af dette er der ingen angivet alder til at bruge det, da rækkevidden vokser med brugen af ​​denne berømte app. Mange gange har du undret dig hvordan du sletter din konto og det er meget enklere, end det ser ud til.

Sådan slettes din Tik Tok-konto

Hvis du beslutter at tage det skridt at slette din Tik Tok-konto af en eller anden grund skal du følge følgende trin for at afmelde dig dette sociale netværk. Det første trin er at åbne applikationen på din Android-telefon. Klik på hovedskærmen på personikonet i nederste højre hjørne.

Slet tik tok

Når du har nået personikonet, åbnes brugerprofilen, klik på de tre punkter, der vises øverst til højre, det viser dig «Indstillinger og privatliv», får du flere muligheder, klik på "Konto" og klik på "Administrer konti", i slutningen af ​​alt vil du se "Slet konto", det vil bede om dine data, få adgang til dem igen, bekræft igen med adgangskoden, klik på Fortsæt og klik til sidst på «Slet konto».

Du kan vende tilbage med den samme bruger

Med at slette din Tik Tok-konto Det giver dig mulighed for, hvis du vil vende tilbage senere med det samme profilnavn, alt sammen hvis kaldenavnet ikke er valgt. Tik Tok ser allerede sine nærmeste konkurrenter lancere meget lignende væddemål for at bekæmpe et marked, hvor det er nedsænket siden lanceringen i 2016.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

2 kommentarer, lad dine

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

  1.   luciacaminocortabitarte sagde han

    Jeg vil slette min konto

  2.   daniplay sagde han

    God Lucía, følg det første trin for at slette din konto, for at du bliver nødt til at gå til kontoindstillingerne.

bool (sandt)