Sådan slettes automatisk din aktivitetshistorik i Google-konto

Google-konto

I begyndelsen af ​​maj annoncerede Google en række meget vigtige ændringer i fortrolighed, at vi allerede har fortalt dig. En af dem er muligheden for slet automatisk din aktivitetshistorik fra din konto. Noget der kan ske fra tid til anden. Men for at dette skal fungere, skal vi først konfigurere disse muligheder. Den gode nyhed er, at det er meget let at gøre dette.

På denne måde kan vi vælge, hvornår vi vil dataene i vores aktivitetshistorik slettes. Vi gør det direkte fra vores Google-konto. For at gøre dette skal du følge nogle trin på telefonen eller på computeren, men de er meget enkle. Vi fortæller dig, hvad du skal gøre næste gang.

Med disse ændringer, der er blevet introduceret, vi fortæller Google, hvor længe disse data kan forblive. Virksomheden har introduceret to muligheder i denne henseende, hvorfra vi vil være i stand til at vælge. Hver bruger skal derfor beslutte, hvilken af ​​de to der er den bedste løsning i deres tilfælde. For at konfigurere dette skal vi følge disse trin.

relateret artikel:
Sådan får du vist og slettet applikationsbrugshistorik på Android

Slet aktivitetshistorik automatisk

Slet Google-kontohistorik automatisk

Vi skal først åbne Google-applikationen på vores Android-telefon. Inden for applikationen skal du klikke på fanen Mere, og så skal vi søge og klikke på indstillingen Søgeaktivitet. Dernæst ser vi på kortet «Aktivitetsmuligheden på nettet og i applikationer er aktiveret», hvor vi skal Klik på sektionen kaldet Skift denne indstilling.

Vi er allerede i dette afsnit, hvor vi vil være i stand til at vælge den mulighed, som vi finder mest passende. Virksomheden giver os mulighed for at vælge i dette tilfælde mellem tre måneder og 18 måneder. Vi skal vælge en af ​​disse to muligheder, så længe vi ønsker, at denne aktivitetshistorik slettes automatisk, uden at vi behøver at gøre noget for at gøre det. Hver og en skal overveje, hvad de ser som det mest passende, når de vælger et tidspunkt.

Når vi har valgt en, skal vi bekræfte, og Google vil fortælle os, at denne mulighed allerede er markeret på computeren. Så det er den, der træder i kraft, hvilket får aktivitetshistorikken til automatisk at blive slettet efter det tidspunkt, afhængigt af hvad vi har valgt i vores specifikke tilfælde. Hvis du af en eller anden grund ikke er glad, du har til enhver tid mulighed for at ændre indstillingen når du vil, ved at følge de samme trin.

relateret artikel:
Sådan får du vist historikken om ændringer i Google Play

Slet aktivitetshistorik manuelt i Google-konto

Slet Google-kontohistorik manuelt

Der kan være brugere, der ikke ønsker det denne proces udføres manuelt på telefonen. I dette tilfælde tilbyder Google også muligheden for at slette denne historik manuelt. Så det er os, der vælger, hvornår vi vil fjerne det i vores tilfælde. Hvad tillader mere frihed, da det kan være hvert par måneder eller bare når vi husker det. Det er en anden mulighed, der er tilgængelig. For at gøre brug af det behøver vi ikke rigtig gøre noget, da det som standard er den mulighed, der normalt er markeret.

Selvom vi på et tidspunkt har konfigureret, at det skulle slettes automatisk, men vi har ændret mening, er vi nødt til at konfigurere det igen og få det til at fungere, som vi vil, i dette tilfælde manuelt. Til dette bliver vi nødt til at følge de samme trin som før:

  • Åbn Google-applikationen på telefonen
  • Klik på fanen Mere
  • Klik på indstillingen Søgeaktivitet
  • Gå til kortet «Aktivitetsmuligheden på nettet og i applikationer er aktiveret»
  • Klik på Skift denne indstilling
  • Vælg Gem indtil manuelt slettet

Med disse trin har vi konfigureret det aktivitetshistorikken for vores Google-konto slettes manuelt. Så vi beslutter, hvornår vi vil slette det i vores tilfælde. Du bliver kun nødt til at gå ind i dette afsnit for at slette det, når du vil.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.