Flere nyttige Google Fotos-tricks

Google billeder

Det er en af ​​de mest anvendte Android-tjenester, når den ankommer installeret i langt de fleste nuværende telefoner på markedet. Google Fotos er blevet et ret alsidigt værktøj, da det ud over at gemme fotos, videoer og andre dokumenter giver os mulighed for at udføre andre interessante opgaver.

Takket være skjulte muligheder kan vi få meget ud af det, Nyttige Google Fotos-tricks, hvis du vil få endnu mere ud af det. Tjenesten fra juni 2021 stop med at give brugerne gratis lagerplads ubegrænset og det er bedst at lave en sikkerhedskopi af alle disse filer.

Del fotos med andre mennesker

Google Fotos-deling

Google Fotos giver dig mulighed for at dele indhold med de mennesker, vi vil se disse fotos, for dette er det nødvendigt at give nogle tilladelser inden for applikationen. Det ideelle i dette tilfælde er at oprette et fotoalbum over dig og din familie at dele med en familiegruppe, venner eller venner.

For at dele et foto, et album eller en video skal du åbne appen Google Fotos, vælg billedet, mappen eller klippet, klik på delingsmuligheden og klik til sidst på "Send med Google Fotos", vælg nu de personer, som du vil dele indholdet med.

Vælg flere mapper til sikkerhedskopi

Kopier pladsbilleder

Hvis du har lavet en sikkerhedskopi af Google Fotos, og du er interesseret i at gemme alt indholdet, inklusive WhatsApp eller Telegram, er det bedst at have flere destinationsmapper. Hvis du vil oprette flere for at gemme alle oplysninger fra Google Fotos, skal du følge disse trin:

Få adgang til indstillinger, find her Backup og synkronisering og klik på Mapper på den sikkerhedskopierede enhed. Inden for mapper på den sikkerhedskopierede enhed skal du vælge de mapper, du vil have en sikkerhedskopi af, det være sig WhatsApp, Telegram eller andre applikationer, du bruger.

Skjul minder om mennesker

Minder fotos

Dette filter er en af ​​de vigtige i Google Fotos-applikationen, især hvis du ikke vil se bestemte billeder med flere personer, som du ikke længere taler med. I appen er det muligt at skjule minderne takket være indstillingerne af applikationen, hvilket giver dig adgang til forhåndsvisning af de ønskede fotos.

For at udføre denne proces er det nødvendigt at få adgang til Google Fotos, tryk nu på dit profilbillede, Fotoindstillinger og klik på Memories. Når du er inde i Memories, skal du gå til People and Pets for at få adgang til "Skjulte mennesker", inden for denne mulighed i det øje, der vises, skal du klikke på de fotos, du vil se, og dem, der ikke gør det. Til sidst skal du lukke applikationen, og ændringerne gemmes automatisk.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

bool (sandt)