Sådan placerer du din private konto på TikTok

TikTok

TikTok Det er et af de mest anvendte sociale netværk, og med dette har det nået mange mennesker takket være upload af ganske korte videoer. Hvis du er bruger af dette velkendte sociale netværk, kan du endda bevare privatlivets fred over dem, der ikke følger dig.

Hvis du kun vil dele videoer med dine tilhængere, kan du gør din TikTok-konto privat, hvilket får dem, der ikke fulgte dig, til at se dit delte indhold. Kommentarerne vil også blive offentliggjort af folk, der følger dig, så dine følgers meninger er vigtige.

Sådan gør du din TikTok-konto privat

Muligheden for at gøre din konto privat Det er vigtigt, hvis du i sidste ende vil have alt under kontrol, det er derfor, mange har besluttet at tage dette skridt. Det er ret simpelt at gøre og endda at sætte det tilbage offentligt for alle, det er det samme trin og deaktivering af indstillingen.

For at sætte kontoen privat du skal åbne applikationen, klikke på personens ikon, i din brugerprofil skal du klikke på de tre lodrette prikker øverst til højre, klikke på «Privatliv og sikkerhed»> Privat konto, og flyt knappen for at aktivere denne funktion.

Privat TikTok

Nu er det kun folk, der ønsker at se alle dine videoer, skal følge dig samt vente på godkendelse for at se dine klip, du har uploadet indtil dette punkt. TikTok kan blive et socialt netværk med meget privatliv så længe alle skabere får oprettet deres konti.

Hvis det, du ønsker, er at skjule i TikTok, er trinnet identisk, men i dette tilfælde i «Anbefal din konto til andre»Flytter knappen for at deaktivere. Med dette vil synligheden i dette tilfælde være nul for dem, der ønsker at søge efter dit kaldenavn eller navn i dette populære sociale netværk.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

bool (sandt)