Sådan ved du, hvilke WhatsApp-kontakter der er på Telegram

Telegram-meddelelser

Siden WhatsApp meddelte, at det skulle implementere noget kontroversielle nye foranstaltninger og politikker, har mange været de mennesker, der er begyndt at bruge Telegram som den vigtigste instant messaging-app og i mange andre tilfælde parallelt uden helt at opgive WhatsApp, men ved at bruge det på en mere reduceret måde på grund af privatlivets fred.

I midten af ​​januar, omkring halvanden måned siden, registrerede Telegram omkring 500 millioner brugere. Derfor er det nu mere brugt end nogensinde. Derfor bringer vi dig denne vejledning, som kan være nyttig for dig, og en, hvor vi forklarer hvordan man ved, hvilke WhatsApp-kontakter der bruger Telegram.

Ved hvilke WhatsApp-kontakter de bruger i Telegram

Processen for dette er ekstremt enkel og hurtig. Vi er simpelthen nødt til at åbne Telegram, og forudsat at synkroniseringen af ​​kontakter er aktiveret, skal du klikke på det øverste venstre hjørne af appen på de tre vandrette bjælker, der er placeret parallelt. Hvis du ikke har mulighed for at synkronisere kontakter aktiveret, skal du gå til Indstillinger> Privatliv og sikkerhed> Synkroniser kontakter.

Så klikker vi på Contactos, som er det andet felt i det viste vindue. Der finder vi alle de kontakter på din telefon, der har en Telegram-konto, uden yderligere ado. Nogle af de kontakter, der vises for dig, bruger dog muligvis ikke længere Telegram aktivt. For at kontrollere dette kan du se den sidste forbindelsestid og / eller sende en besked til den kontakt.

Hvis denne korte vejledning har hjulpet dig, kan følgende, som vi sender nedenfor, muligvis også gøre det:


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.