Sådan slettes videoer uploadet på TikTok

TikTok

Hvis du normalt uploader billeder og videoer på sociale netværk meget indhold cirkulerer på nettet i lang tid. Et af de mest populære netværk tillader fjernelse af korte videoer, i dette tilfælde taler vi om TikTok, en app, der er ret vigtig, og som lader os uploade klip på "x" sekunder.

Hvis vi endelig vil fjern en bestemt video fra TikTok vi er nødt til at følge et par små trin for at fjerne det helt uden at efterlade spor. Du skal følge trin for trin for at kunne fjerne dette indhold fra applikationen, så det ikke vises, hvis de ser efter det i din profil.

Sådan slettes en video, der er uploadet på TikTok

- Det første trin er at åbne TikTok-applikationen på din Android-telefon, for dette husk at have indtastet brugernavnet og adgangskoden på enheden

- Klik på ikonet «Person», dette placeres i nederste højre del, når du åbner appen

- Det åbner den komplette profil på din konto, det er det sted, hvor vi fortsætter med sletningen, uden det er det ikke muligt at slette klippet. Her viser det dig alt det indhold, du hidtil har uploadet

- Åbn den specifikke video, du vil slette, det er vigtigt at åbne den til senere sletning, vent til den afspilles

TikTok 1

- Hit de tre øverste punkter til højre

- Når du har givet de tre point, viser det dig «Del med venner og familie», det andet siger «Del på sociale netværk» og det tredje en menu med forskellige muligheder, se efter indstillingen med et skraldespand og klik på "Slet" for permanent at slette det fra TikTok

Efterlader intet spor

Med den manuelle eliminering og med de følgende trin vil du ikke efterlade noget fingerpeg om, hvad der blev uploadet i det øjeblik, husk dette trin fjernes helt, men du kan gemme det manuelt med appen, hvis du vil beholde det til eget brug.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

bool (sandt)