Sådan deaktiveres aktiv status i Facebook Messenger

budbringer

Messenger er Facebooks ledsagende app til chats, videoopkald og mere. Dette fungerer sammen med det andet, men samtidig er det helt uafhængigt. En af dens funktioner er at vise, hvornår vi er online, samtidig med at det viser os, hvornår vores kontakter er.

Vi lærte dig for nylig hvordan man kan være på Facebook uden at nogen ved det. Nu forklarer vi gennem denne nye praktiske og enkle vejledning hvordan du deaktiverer aktiv status i Messenger, som giver os mulighed for at bruge applikationen uden at vise vores kontakter på det sociale netværk, at vi bruger den.

Så du kan bruge Facebook Messenger uden at vise "online"

For at være på Facebook Messenger uden at nogen fra dine kontakter og venner ved det, er det første, vi skal gøre, at åbne appen. Derefter udfører vi følgende trin, som vi beskriver nedenfor:

  1. Når vi er i den oprindelige grænseflade til Facebook Messenger, går vi til øverste venstre hjørne af skærmen og klikker på vores profilbillede.
  2. Derefter søger vi input fra Aktiv tilstand, som kan findes i afsnittet om Profilei det tredje felt, og klik der. Dette er aktiveret som standard.
  3. Vi fortsætter Vis, når du er aktiv og en bekræftelsesmeddelelse vises, som vi giver i Deaktiver. Når dette er gjort, kan vi bruge applikationen til instant messaging uden at vise "online".

Det er værd at bemærke, at hvis du deaktiverer den aktive status, vil vi heller ikke være i stand til at vide, hvornår vores kontakter er online.

Du kan være interesseret i følgende af så mange Facebook-tutorials, som vi tidligere har gjort:


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.