Sådan aktiveres gemt mobildata på TikTok

TikTok

En af de mest vanedannende indholdsplatforme er uden tvivl TikTok. Derfor er det vanskeligt at åbne appen og kun se et par videoer ... vi kan simpelthen miste os selv i den i lang tid og derefter blande os i enhver anden aktivitet, men ikke før vi bruger mange videoer.

Vi anbefaler at bruge TikTok med en Wi-Fi-forbindelse, fordi vi på denne måde undgår at forbruge mobildatapakken, som kan bruges på et par timer, hvis vi bruger TikTok konstant og ofte, og endnu mere, hvis dataplanen hvorfra vi har, er dårlig. Stadig, hvis du ikke har Wi-Fi, og du vil se TikTok-videoer ja eller ja, Mobildatasparefunktionen, som vi talte om i denne nye og enkle vejledning, kan være nyttig for dig.

Sådan kan du aktivere mobildatasparefunktionen på TikTok

Uanset om du ikke har Wi-Fi, ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk eller bare hvor du end er, har du kun mobildata, den datalagringsfunktion fungerer for dig. Selvfølgelig skal du huske på, at hvis dette aktiveres, gengives videoerne på TikTok med lavere kvalitet. Funktionen påvirker heller ikke, når der er forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

relateret artikel:
Sådan tilføjes effekter til dine videoer på TikTok

Nu ja, på denne måde kan du nemt aktivere det:

  1. Åbn applikationen, og når du er i hovedgrænsefladen, skal du klikke på Yo, på personikonet i nederste højre hjørne af skærmen.
  2. Klik derefter på de tre lodret justerede prikker, der er placeret i øverste højre hjørne.
  3. Find derefter sektionen af Cache og mobildataog kassen Data gemme, I sidstnævnte skal du trykke.
  4. Allerede i Data gemme, tryk på kontakten for at aktivere funktionen. Her er det værd at bemærke, at det som standard er deaktiveret.

Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.