Sådan aktiveres det andet mellemrum i Xiaomi MIUI

MIUI 11

Det er normalt for en ven, et familiemedlem eller en bekendt at låne telefonen af ​​os til at udføre en hvilken som helst opgave, det være sig et opkald, sende en sms, spille ... uanset hvad. Hvis du låner det, vil vi helt sikkert være forsigtige, så det ikke får adgang til private websteder af nysgerrighed, såsom vores fotogalleri. Til dette er der en funktion kaldet Anden plads.

Dette er baseret på oprettelsen af ​​en helt jomfruelig grænseflade, der fungerer som en gæstekonto for alle, der får adgang til vores enhed, selvom vi også kan bruge den som et helt nyt personaliseret rum. Xiaomi MIUI -og Redmi- tilbyder denne funktion, og vi forklarer, hvordan man aktiverer den nedenfor, noget der er virkelig simpelt.

Sådan kan du aktivere det andet mellemrum i en Xiaomi

Den første ting, vi skal gøre, er adgang konfiguration, afsnit, hvor vi vil kigge efter boksen Særlige funktioner, som er nummer 21. Når vi er indeni, finder vi tre sektioner, som er Game Turbo, Hurtige svar y Andet rum. Naturligvis vil vi klikke på sidstnævnte, da det er den, der interesserer os denne gang.

Før du opretter det andet mellemrum, vises en meddelelse, der nævner fordelene ved funktionen. Først og fremmest fortæller det os, at vi med denne tilstand kan gemme applikationer og fotos sikkert, oprette det - og slette det - når som helst og ikke repræsenterer nogen risiko, så hovedgrænsefladen vil ikke blive påvirket af de ændringer, vi foretager i det andet rum.

Derefter er knappen i den samme advarselsskærm nederst Gå til anden plads, der er den, der skal trykkes på. Derefter fortsætter enheden med at oprette den. Når dette er gjort, får vi vist en besked, der indikerer, at mobilen skifter til det andet mellemrum, og at den blev oprettet med succes.

For at skifte mellem de to eksisterende mellemrum (det vigtigste og det andet) kan vi bruge en adgangskode eller en genvej. Dette konfigureres, når det andet mellemrum er oprettet.

I tilfælde af at vi har valgt skift mellem mellemrum gennem en genvej, oprettes dette automatisk i begge grænseflader, ligesom i en app. Du behøver kun at klikke på det for at skifte mellem hovedrummet og det andet mellemrum; så simpelt som det. Det tager kun et sekund eller to at skifte fra den ene til den anden, selvom det kan tage en kort ekstra tid.

For at slette det andet mellemrum skal du blot få adgang til det samme afsnit af Andet rum at vi allerede har angivet, og klik derefter på papirkurvikonet, der er placeret i øverste højre hjørne, som vises automatisk efter at have oprettet det andet mellemrum. Når du klikker på det, vises en meddelelse, der fortæller os, at "alle applikationsdata i det andet rum går tabt, når de slettes." Vi giver det ind Fjern og voila, dette er slettet. Vi kan også oprette det senere så mange gange, som vi vil.

relateret artikel:
Sådan aktiveres gæstetilstand eller andet rum på Android

Det andet rum er især nyttigt, når man låner mobilen til nogen, som vi sagde i begyndelsen. Applikationer som galleriet mangler alle de fotos, vi tager i hovedrummet, mens andre apps heller ikke har de ændringer, indstillinger og data, der anvendes i det første rum.

Det er værd at bemærke det de applikationer, som vi finder i det sekundære rum, er dem, der er forudinstalleret som standard, så vi finder ikke dem, der er installeret af os selv.

Hvis du ikke vil oprette et helt nyt rum, er der også mulighed for at oprette dobbeltapplikationer. Med denne funktion kan vi oprette en kopi af næsten enhver applikation eller spil - inklusive WhatsApp, Facebook og andre af fælles interesse-. Kopien vil ikke have nogen data fra det originale billede, så den vil være helt jomfruelig. Du kan også være interesseret i følgende artikler:


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.