Sådan fjernes dit telefonnummer fra Facebook

Facebook

Mange bruger Facebook på deres mobiltelefon i applikationsversionen af ​​det sociale netværk. En handling, som mange tager, er at indtaste deres telefonnummer i hans konto. Det formodes at være en ekstra sikkerhedsforanstaltning, der giver os mulighed for at aktivere totrinsgodkendelse i applikationen. Selvom dette er noget, som det sociale netværk også bruger til andre handlinger, der ikke er så gunstige, såsom at vise annoncer.

Det er derfor mange Facebook-brugere vil fjerne deres telefonnummer. Dette er noget, vi kan opnå, så nedenfor viser vi dig de trin, vi skal følge i denne proces i anvendelsen af ​​det sociale netværk til Android. Du vil se, at det er meget simpelt at være i stand til at opnå det.

Vi starter med at åbne Facebook-applikationen på vores Android-telefon. Når vi er inde, skal vi klikke på indstillingsmenuen gennem ikonet med tre vandrette linjer. Vi kan se det øverst på skærmen. Når vi trykker på dette, vises en række muligheder på skærmen, hvoraf vi er interesserede i Indstillinger og privatliv. Så vi er nødt til at klikke på det.

Facebook-telefonnummer

Fra de muligheder, der vises nedenfor, skal vi indtaste konfiguration. Derefter indtaster vi den første mulighed, der vises på listen, som kaldes personlig information. I denne mulighed har vi adgang til vores personlige data, som vi har gemt i appen. Blandt dem finder vi derefter telefonnummeret som vi har givet til Facebook.

Derefter skal vi klikke på det nævnte telefonnummer, som vi har delt med applikationen. Ved at gøre dette, åbner vi skærmbilledet til indstillinger for tekstbeskeder. Det første afsnit på skærmen er det aktuelle telefonnumre, hvor vi kan se vores telefonnummer. Under det ser vi, at der er en mulighed for at slette. Så vi skal klikke på det.

Efter at have gjort dette, går vi ind på en skærm, hvor vi bliver bedt om at bekræfte vores identitet, så vi bliver nødt til at indtast vores adgangskode til det sociale netværk. Når vi har gjort det, skal vi klikke på knappen Slet. Med disse trin fjernes vores telefonnummer fra det sociale netværk.

Andre tutorials af interesse:


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.