Sådan slås Chrome-underretninger til eller fra på Android

Google Chrome 64

Google Chrome er standardbrowseren på Android, brugt af langt de fleste forbrugere med en operativsystemtelefon. Over tid er funktioner blevet introduceret i det, såsom anbefalinger eller mørk tilstand det kommer snart. Underretninger blev introduceret til browseren for mange år siden. Derfor er det almindeligt, at brugere regelmæssigt støder på dem.

Mens disse meddelelser i Chrome kan være nyttige i mange tilfælde, finder de fleste brugere dem irriterende. Faktisk har de en tendens til at afvise, når et websted beder dem om at bruge dem. Men, hvis du vil aktivere, deaktivere dem eller bare administrere af dem viser vi dig nedenfor, hvad du skal gøre.

Google Chrome har en sektion, hvori vi kan nemt styre disse meddelelser. Så der kan altid foretages ændringer i denne henseende. Men det er godt at vide, hvordan de kan administreres på Android, at vide, hvad de skal gøre, hvis du til enhver tid vil aktivere eller deaktivere deres brug.

Administrer underretninger i Google Chrome

Chrome-underretninger

Den mest normale ting er, når vi går ind på en webside, vi bliver informeret om, at internettet vil sende push-underretninger til vores Android-telefon. Denne tilladelse vises normalt i et pop op-vindue, som vi tillade at acceptere eller afvise sådanne meddelelser at de foreslår os. Selvom du uanset hvad du gør, altid har mulighed for at klare dette senere og ombestemme dig. Det er ikke et problem.

For at kunne administrere dem i Google Chrome skal du klikke på de tre lodrette punkter øverst til højre på skærmen. Fra de indstillinger, der vises i kontekstmenuen, skal du klikke på indstillinger. Gå til indstillingerne sektion kaldet webstedskonfiguration. Derinde har du meddelelserne. Du kan derefter se de websider, hvis meddelelser vi har blokeret, eller dem, hvis meddelelser vi har accepteret.

Så det på denne side har vi kontrol over dette aspekt i Google Chrome. Du vil se den komplette liste over websider, opdelt i dem, du accepterer, og dem, du blokerer. Alt dette er noget, der kan ændres når som helst. Fordi der kan være et websted, hvis meddelelser du vil se igen eller et, som du ikke vil se.

Slå underretninger til eller fra i Chrome

Bloker Chrome-underretninger

I denne henseende har vi et par forskellige muligheder. Du vil måske have det blokere dem for en bestemt webside, som du på sin tid accepterede. Hvis dette er, hvad der sker, skal du klikke på navnet på webstedet i listen, der vises på skærmen. Når du gør dette, får du et nyt vindue, hvor du kan vælge, om du vil acceptere eller blokere underretninger fra den pågældende webside. I dette tilfælde er det, vi ønsker, at blokere dem i Chrome. Derfor vælger vi blokering fra disse muligheder.

Selvom vi har en anden mulighed i denne henseende i Google Chrome. Fordi browseren til Android giver os muligheden for afslut alle meddelelser, endnu et godt trick for at navigere på den bedste måde i det. Dette betyder, at ingen webside kan generere underretninger i den. Det er en noget mere radikal mulighed, men det fungerer perfekt.

I meddelelsesafsnittet, vi er i, vil du se, at den første sektion øverst er en, der hedder Notifikationer, ved siden af ​​en switch. Den mest normale ting er, at Google Chrome har sagt tænde, det kommer normalt som dette som standard. Selvom vi ikke ønsker meddelelser i browseren. Derfor er det eneste, du skal gøre, derefter deaktivere det. På denne måde er meddelelser fuldstændigt deaktiveret. Du modtager ikke noget på noget tidspunkt.

Hvis du på et eller andet tidspunkt skifter mening, kan du vende kontakten igen og administrer disse meddelelser i Chrome individuelt, vælge hvilke websider du vil kunne gøre det, og hvilke der ikke.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.