Sådan forlader du en WhatsApp-gruppe uden at nogen ved det

WhatsApp

WhatsApp er den mest anvendte instant messaging-applikation i dag ved at overgå sin største konkurrent, i dette tilfælde Telegram. Med mere end 2.000 millioner aktive brugere, er den app, der foretrækkes af Android-brugere og er blevet opdateret med mange forbedringer i lang tid.

En af de ting, der undertiden viser sig at være overvældende, er at være i grupper på mange mennesker, det bedste i dette tilfælde er at lukke meddelelserne for ikke at modtage meddelelser gennem lyde. Selvom det bedste alternativ, hvis du ser, at dette ikke er, hvad du forventede, er forlad nogen af ​​grupperne uden at nogen ved det.

Sådan forlader du en WhatsApp-gruppe uden at nogen ved det

Det er aldrig let at forlade en gruppe, især da underretningen når ud til gruppens medlemmer, men der er et godt alternativ, så dette ikke sker, i det mindste for at afslutte skjult. Vi vil forklare dig i alle detaljer for at gøre det uden at nogen ved det.

WhatsApp gruppe

Følg alle trin til punkt og prikke for at forlade en gruppe uden at blive underrettet med beskeden: "Daniel har forladt gruppen":

  • Den første og vigtige ting er at åbne WhatsApp-applikationen på din Android-enhed
  • Vælg den chatgruppe, du vil forlade, og klik på information, klik her "Stil samtalen i et år"
  • Arkiver nu endelig gruppen, og ingen vil bemærke, at du er gået, den eneste måde for dem at se, at du ikke er der, er at gå til information og se, at den person mangler

WhatsApp er et vigtigt redskab til at holde kontakten med familie, venner og endda nedsætte en arbejdsgruppe, der skal være i direkte kontakt. Nogle gange kan det være en gener, hvis den gruppe, du er i, normalt er meget aktiv, og du modtager flere underretninger.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

En kommentar, lad din

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

  1.   David sagde han

    Så snart de skriver i den gruppe, vises det på hovedskærmen med antallet af ulæste beskeder. Det forlader ikke gruppen engang eksternt, men tak alligevel

bool (sandt)