Alt indhold, som vi sletter fra Google Drev, slettes automatisk efter 30 dage

Google Drev

Papirkurven er en af store og bedste opfindelser inden for computing, en papirkurv, der også er tilgængelig skytjeneste ud over desktop-operativsystemer. Papirkurven giver os mulighed for at gendanne filer, som vi har slettet i maksimalt 30 dage, medmindre vi tømmer den manuelt.

I tilfælde af Google Drev, hver gang vi sletter en fil, bliver den en del af Papirkurv fra vores konto, optager et rum, som vi kan bruge til at gemme andet indhold. Men det vil ikke være sådan for evigt, da den 13. oktober ændres dens funktion.

Google har meddelt, at alt indhold, der sendes til papirkurven på vores Google Drev-konto fra den 13. oktober, slettes automatisk efter 30 dage, samme tid som både Windows og macOS er indstillet som standard. Som vi kan læse på Google-bloggen:

Ovenstående adfærd medførte, at genstande i papirkurven "blev holdt på ubestemt tid", indtil de blev slettet permanent af brugeren. Så mens den skjulte, blev det ved med at tælle med i lagerplanen / -grænsen.

For at alle brugere er opmærksomme på den nye drift af Google Drive-papirkurven, har virksomheden medtaget en underretning i appen så brugerne ikke får nogen ubehagelige overraskelser under brugen.

Betjeningen af ​​papirkurven er den samme uanset hvilken enhed vi bruger, så hvis vi sender en fil til papirkurven fra vores smartphone eller via internettet via en browser, er det vil være tilgængelig i 30 dage til at komme sig. Efter disse 30 dage slettes filen automatisk og kan ikke gendannes igen, medmindre vi gemmer en sikkerhedskopi.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.