Com tancar la sessió d'Instagram a tots els teus dispositius

Instagram Android

Les xarxes socials s'han convertit en una eina essencial per estar en contacte, en el confinament l'ús de les mateixes va créixer notablement per estar en contacte de manera diària. Una xarxa en gran expansió és Instagram, En ella podem pujar les nostres fotos, vídeos i contingut perquè ens segueixin una xarxa de contactes.

Si t'has deixat oberta la sessió en algun dispositiu d'algun amic i necessites tancar aquesta sessió el millor és fer-ho en totes les sessions. Si l'únic que vols és tancar per la seguretat del teu compte és una altra possibilitat, ja que amb això hauràs de fer login de nou una vegada obris l'app.

Com tancar la sessió d'Instagram de tots els teus dispositius

Tancar sessió Instagram

Tancar la sessió d'Instagram en tots els dispositius a el mateix temps es fa de manera bàsica per la teva seguretat, si existís alguna persona en el teu perfil sortirà del compte immediatament. A vegades és necessari fer això i canviar la contrasenya per una que resulti impossible de desxifrar.

Per tancar la sessió en tots els dispositius d'Android a la vegada has de seguir els següents passos:

  • Inicia sessió o obre l'aplicació d'Instagram al teu dispositiu
  • Fes clic a la imatge del teu perfil que se situa en la part inferior dreta
  • Un cop dins del teu perfil dóna-li a la icona de les tres ratlles verticals
  • Ara un cop hagis entrat la recerca «Configuració» a la part inferior
  • Ja finalment per tancar tots els comptes tens l'opció de «Sortir de tots els comptes», Prem sobre ella i tancaràs el compte de el telèfon, tablet, PC o la que vas deixar oberta en un altre dispositiu

Canvia de contrasenya

Per la teva seguretat intenta canviar la contrasenya per una més segura, Per això torna a fer clic a la teva foto> Punxa a les tres ratlles verticals de la part superior dreta> Fes clic a «Configuració» a la part inferior dreta> Clica les «Seguretat»> I ara busca «Contrasenya», posa una de major seguretat i prem a d'acord per salvar els canvis.

Un cop la canviïs també s'aniran tancant totes les sessions obertes, per la seguretat teva i la de la teva compte és apropiat fer això al menys un cop cada mes. Els usuaris solen obrir les seves sessions en dispositius de casa, Però si se t'oblida alguna vegada oberta en un altre dispositiu de fora del teu abast és la millor solució i la més segura.


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa aquí.

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

bool (true)