És real la notificació de captura de pantalla a Instagram?

notificacio captura pantalla instagram

El món de possibilitats que ens ofereix Instagram és realment immens. Es tracta d'una xarxa social que va començar oferint als usuaris la possibilitat de publicar les seves fotos en un format determinat, el qual continua estant vigent, però amb alguns canvis. A mesura que va anar guanyant popularitat, l'equip va afegir noves funcions que van aconseguir cridar l'atenció d'un popular comprador. Però, És real la notificació captura de pantalla a Instagram?

Instagram es va llançar al món l'octubre de l'any 2010, i només dos anys més tard, va ser el gran Mark Zuckerberg el que va prendre la decisió de comprar aquesta aplicació per fer-ne el que coneixem avui dia.

Què és Instagram?

like instagram

Potser no tens aquesta xarxa social instal·lada al teu telèfon mòbil, doncs malgrat comptar amb milions d'usuaris a tot el món, encara n'hi ha que es resisteixen a entrar al món de les xarxes socials. Tot i això, és més que probable que hagis sentit a parlar d'aquesta, ja que sempre hi haurà un amic o familiar que te'n parli, et mostri el seu perfil o alguna foto dels teus famosos preferits.

Doncs bé, Instagram és una aplicació i xarxa social que, com indiquem al principi, es va llançar el 6 d'octubre de l'any 2010. Aquesta va començar oferint als usuaris la possibilitat de publicar les seves fotos preferides, ia poc a poc es van afegir noves funcions que només van aconseguir millor encara més l'experiència d'ús.

Una millora constant

Des que Instagram va passar a les mans de Marck Zuckerber i es va unir a l'univers de Meta, són moltes les novetats que van arribar a laplicació. Una que va tenir una gran rebuda va ser la possibilitat de publicar vídeos, els quals en principi només podien ser de 15 segons, i va ser la porta oberta a grans canvis.

L'aparició d'altres xarxes socials també va ser una gran ajuda en la millora d'Instagram. I és que com bé sabràs, el bo de Zuckerberg té un magnífic ull per aconseguir les apps de bon potencial. Amb l'arribada de Snapchat, i la negativa a la venda, no va dubtar ni un segon a posar el seu equip a treballar per incloure les funcions d'aquesta aplicació a les xarxes socials. És així com no només a Instagram, sinó que tant Facebook com Whatsapp tenen un apartat on es poden publicar Històries amb una durada de 24 hores perquè tots els amics dels usuaris les puguin veure. I el millor és que aquestes Històries poden ser fotos, vídeos, afegir en aquests stickers, gifs, música i l'estrella, filtres de tota mena.

No hi ha dubte que el gran món que ens ofereix Instagram és ideal per gaudir del nostre temps de lleure. En tenir-lo a l'abast de la mà, sempre podràs estar connectat amb els teus amics sense importar a la part del món que es trobin. I per descomptat seguir a les teves celebrities preferides, ja que aquestes mantenen els seus fans al corrent de tot el que passa al seu dia a dia a través d'aquesta aplicació.

L'arribada dels missatges privats

Instagram

La possibilitat de enviar missatges privats va arribar molt abans que les Històries amb durada de 24 hores. Va ser sens dubte una actualització que va millorar amb nota la xarxa social, ja que facilitava molt més la connexió amb altres usuaris, i aquesta secció també va experimentar moltes millores.

Igual que en altres seccions d'Instagram, in un principi aquí tan sols podies enviar missatges als teus amics, però calia incloure una mica de privadesa, de manera que no qualsevol es pugui posar en contacte amb tu. Per començar, en triar posar el teu compte com a privat, si un usuari al qual no segueixes t'envia un missatge, podies llegir-lo sense que l'altre fos notificat i llavors decidir si vols respondre'l o eliminar-lo sense que l'altre sàpiga res.

Messenger i Instagram

Una de les darreres actualitzacions que va arribar als missatges privats d'Instagram va ser la possibilitat d'enviar missatges temporals. Per això, obre el xat de la persona amb qui vols parlar i llisca el dit des de la part inferior cap amunt. Aleshores canviarà el fons de pantalla a color negre, i tots els missatges que s'enviïn per ambdues parts s'eliminaran en tancar el xat, perfecte per mantenir la privadesa de tots dos en aquesta conversa.

És clar que sempre queda un gran dubte, si laltra persona ha fet una captura de pantalla. Dubte que causa una gran incertesa pel que fa a l'enviament d'imatges. Però a Instagram pensen tot i et tenen més que cobert.

Notificació de captura de pantalla a Instagram

Logotip de Instagram

En mantenir una conversa amb un altre usuari a través dels missatges privats d'Instagram, potser voldreu enviar alguna imatge. També es pot donar la situació que aquesta sigui una fotografia privada que no vulguis que ningú més vegi, ia l'hora d'enviar-la, tens tres opcionss, que es pugui veure una sola vegada, que l'usuari pugui obrir-la de nou o que es conservi a la conversa.

Sempre és important que tinguis una gran confiança amb l'altra persona a l'hora d'enviar certes fotos, ja que mai no saps què poden fer amb la teva privadesa. Encara que envieu una foto que només es pugui veure una vegada, l'altre usuari podrà fer-li una captura de pantalla sense el vostre permís, però si és així, no hauràs de preocupar-te, ja que en el moment en què l'altra persona dugui a terme aquesta acció, seràs notificat amb paraules textuals a l'app que això ha passat, per la qual cosa en aquest mateix moment podràs prendre cartes a l'assumpte perquè elimini la foto i solucionar la situació. Així que, per sort sí que en rebràs una notificacio de captura de pantalla a Instagram si algú fa aquesta acció, per la qual cosa sempre li podràs dir que l'esborri si no t'agrada que ho faci.


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa aquí.

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.