Google+: Com activar / desactivar la pujada i sincronització de les teves fotos

Google+: Com activar / desactivar la pujada i sincronització de les teves fotos

En el següent tutorial pràctic els vaig a mostrar la manera de controlar la pujada i sincronització de les nostres fotografies amb el nostre compte de Google+ per tenir-les disponibles des de l'aplicació fotos.

Això és una opció molt útil integrada en Google+ i l'aplicació fotos perquè Android e iOS i que podem activar o desactivar des dels paràmetres de Google+.

El primer que hem de saber d'aquesta opció anomenada còpia de seguretat automàtica és que tan sols la podem tenir activada en una de les nostres comptes de Google+, Això ho dic per a tots aquells usuaris que com jo i per diferents causes ens veiem obligats a tenir actives més d'un compte.

Per accedir a aquesta configuració de còpia de seguretat automàtica hem d'obrir l'aplicació de Google+ i clicar sobre el botó menú per accedir als paràmetres de l'aplicació.

Google+: Com activar / desactivar la pujada i sincronització de les teves fotos

Un cop a Ajustos la primera opció que ens apareix serà la de còpies de seguretat automàtiques, Fem clic sobre ella i seleccionem el compte per defecte de Google+ en la qual volem que es sincronitzin les nostres fotografies i vídeos.

Google+: Com activar / desactivar la pujada i sincronització de les teves fotos

Google+: Com activar / desactivar la pujada i sincronització de les teves fotos

Dins d'aquesta opció també podrem configurar la mida de la pujada de les fotos i vídeos, a més emmagatzematge en el núvol o ajustos de com i quan efectuar la còpia de seguretat de les nostres fotos i vídeos i una opció molt que recomanable habilitar la d'efectuar la còpia només quan el nostre terminal aquest carregant la bateria.

Google+: Com activar / desactivar la pujada i sincronització de les teves fotos

És molt recomanable per no gastar la nostra tarifa de dades, marcar l'opció de pujar tan sols quan estiguem connectats a una xarxa Wi-Fi ia més perquè no es minvi la nostra bateria l'opció esmentada de pujar les còpies tan sols quan estiguem carregant el nostre terminal Android.

Més informació - Gmail: Com evitar que qualsevol des G + et enviï un correu electrònic


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa http://secbcaixabank.info/SECB-COVIDXNUMX-DENUNCIA-INSPECCION-PROTOCOLO-.pdf.

3 comentaris, deixa el teu

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  1.   denimen va dir

    No estaria de més aclarir que si d'deixa el «mida completa» que apareix a la captura es consumeix l'espai límit que dóna Google mentre que si es pugen a 2048px (s'accedeix a aquesta config) no existeix limitació d'espai.

  2.   Xilenys va dir

    Però. En. El meu huawey. Y360 no apareix. La opció ajust. I tinc. Problem a potque Google no em deixa. Cmpartir fotos. A Facebook for favor com impedir això olla favor

  3.   caure va dir

    com puc eliminar la sincronització ?? es em actiu sola quan em van donar el telèfon i ja tinc moltes coses importants com per restaurar-