Com desarxivar fotos d'Instagram

Com desarxivar fotos d'Instagram

Tots tenim una foto, vídeo o publicació que d'un moment a l'altre no ens agrada tant com quan la pugem a Instagram. Per sort, hi ha l'opció d'eliminar-la, i no importa el motiu que hi hagi darrere; aquesta la podem aprofitar sempre que vulguem. Tot i això, el desavantatge d'aquesta opció és que després no la podrem restaurar… En aquest cas, és millor arxivar aquesta publicació, ja que després podrem desarxivar-la si volem que aparegui de nou al nostre feed d'Instagram.

Però, amb tot això a sobre, si bé hi ha molts usuaris que saben que es poden arxivar les publicacions a Instagram, estranyament són menys els que saben que es poden desarxivar, ja que pensen que aquesta publicació s'ha eliminat, o alguna cosa per l'estil, i la veritat és que no. És per això que en aquesta oportunitat expliquem com desarxivar fotos d'Instagram, així com qualsevol vídeo o reel pujat en xarxa social que hagi estat pujat anteriorment.

Així pots desarxivar les fotos d'Instagram fàcilment

desarxivar fotos a instagram

Desarxivar les fotos d'Instagram és tan senzill com seguir uns simples passos que no fan més d'un minut o dos dur-los a terme. Ja, en qüestió, aquest és el procediment que cal seguir:

  1. Primer de tot, cal obrir Instagram. Si, per algun motiu, tens l'app descarregada al teu mòbil, la pots baixar a través d'aquest enllaç, el qual dirigeix ​​a la Play Store. Només heu d'iniciar sessió amb el vostre compte d'usuari.
  2. Ara bé, el següent per fer és anar al nostre perfil. Per fer-ho, cal pressionar a la icona de la foto de perfil que tinguem, que s'ubica a la cantonada inferior dreta de la pantalla.
  3. Després cal prémer el botó de menú, que és aquell que té darrere ratlles horitzontals i es troba a la cantonada superior dreta de la pantalla. Això farà que es desplegui un menú d'opcions des de la part inferior de la pantalla.
  4. El següent per fer és prémer “Arxiu”. Això ens portarà a l'Arxiu de publicacions, que és on hi ha totes les fotos arxivades d'Instagram. Allí podrem trobar fotos antigues, així com un altre tipus de publicacions que anteriorment hàgim arxivats.
  5. Per desarxivar les fotos d'Instagram, només cal obrir una foto o imatge, per després prémer el botó de tres punts que està a la cantonada superior daquesta.
  6. Per finalitzar, cal prémer a "Mostra al perfil", sense més. Ja, amb això, la foto s'haurà desarxivat de manera instantània.

Com a dada a tenir en compte, les fotos desarxivades es restauren i mostren novament al nostre feed d'Instagram amb tots els gustos (M'agrada) i comentaris que en algun moment van rebre. Arxivar i desarxivar no afecta gens ni mica la publicació.

Altres trucs d'Instagram

D'altra banda, si el que volem és arxivar una foto d'Instagram, el que hem de fer és adreçar-nos al nostre perfil (pas 2), per després obrir una foto qualsevol i prémer el botó de tres punts que s'ubica a la cantonada superior dreta d'aquesta. Després cal prémer el botó de “Arxivar”. Posteriorment, si per alguna raó ens penedim i volem que es mostri una altra vegada al nostre perfil, només cal seguir els passos indicats a dalt.

Així mateix, com a extra, si el que volem és eliminar una foto d'Instagram, hem d'anar novament al nostre perfil i obrir una de les fotos que tinguem, aquella o aquelles que vulguem eliminar una per una. Després hem de prémer el botó de tres punts ja indicat, per posteriorment donar-lo a "Elimina". Això sí, tal com apuntem al principi, si una foto o publicació en general s'elimina d'Instagram, no es podrà restaurar novament. És per això que hi ha la funció d'arxivar i desarxivar.

D'altra banda, per desaparèixer les fotos on hem estat etiquetats del nostre Instagram, cal anar novament a la nostra secció de perfil. Allí cal prémer el botó de “Etiquetes”, que és al costat dret del botó de “Publicacions”, que és el quadrat que té nou quadrats interns. En aquest apartat trobarem les fotos on hem estat etiquetats per un altre usuari. Doncs, bé, si volem que desapareguin del nostre perfil, només les hem d'obrir, per després prémer el botó de tres punts. Després cal donar-lo al botó “Opcions d'etiquetes”, per triar entre les opcions de “Eliminar-lo de la publicació” i “Ocultar del meu perfil”.

Si aquest article t'ha estat d'utilitat, també pots fer una ullada als que llistem a continuació:


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa aquí.

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.