Com bloquejar un usuari a TikTok

iniciar sessió tiktok

Entre els joves, TikTok és una de les xarxes socials més conegudes en els darrers anys. Igual que en altres xarxes socials, aquí hi pot haver individus que siguin intrusius o amb qui no vulguem interactuar. Bloquejar un usuari a TikTok és una cosa que molts ja sabran, però altres no. Aquí descriurem com bloquejar un usuari a TikTok. Fent això, podràs evitar que aquest individu et molesti de la manera que desitges.

L'objectiu de TikTok és que els usuaris estiguin contents o se sentin segurs, per la qual cosa bloquejar una altra persona pot fer-nos sentir segurs i còmodes. Podem bloquejar altres usuaris en qualsevol moment en aquesta xarxa social si la gent ens ha molestat o ha deixat comentaris ofensius, per exemple.

Tik Tok
Article relacionat:
Com guanyar diners a TikTok: les millors maneres

Bloquejar un altre usuari a TikTok

Tik Tok

Quan algú és bloquejat a TikTok, no podrà veure el nostre perfil ni el contingut que hi publiquem. Tampoc no podran posar-se en contacte amb nosaltres ni deixar comentaris en els continguts que publiquem al nostre compte. Si algú ens molesta o amb qui no volem interactuar a TikTok, podem contactar-lo o bloquejar-lo completament.

Pots bloquejar qualsevol usuari de la xarxa social mitjançant el senzill procés que descriurem. Els passos són:

  1. Obre l'app TikTok al dispositiu mòbil Android.
  2. Aneu al perfil de la persona a qui voleu bloquejar.
  3. Després hauràs de prémer sobre els tres punts que apareixen a la part superior dreta.
  4. El següent que veuràs és el menú contextual on hauràs de prémer sobre l'opció Bloquejar.
  5. Confirma que vols fer-ho i llest.

També podem fer els mateixos passos en altres versions de la xarxa social com en la seva versió per a iOS, per bloquejar un altre usuari a TikTok per a Android. Els passos són molt senzills, com pots veure.

Bloquejar usuaris per lots

TikTok Mòbil

També hi ha una altra funció a TikTok que pot ser d'interès per a molta gent. El bloqueig per lots és un mètode pel qual pots bloquejar diversos comptes simultàniament. Pots bloquejar els trolls o les persones que et molesten al teu compte utilitzant aquesta tècnica. Bloquejar aquestes persones individualment faria molt de temps si hi ha molts comptes, així que aquest mètode és millor.

Aquesta és una funció que molts usuaris a l'app no ​​coneixen, però que sens dubte pot resultar de gran utilitat. Ja que si hi ha uns quants comptes que t'estan molestant, com comentaris molestos o fins i tot ofensius, podràs acabar amb ells en una mateixa acció. Això sí, aquests són comptes que bloqueges perquè deixen comentaris ofensius o molestos al teu perfil i publicacions. Els passos que heu de seguir per fer això a TikTok són:

  1. Obre l'app TikTok.
  2. Després dirigeix-te a la publicació on hi ha els comentaris de les persones que desitges bloquejar.
  3. Després manteniu premut sobre els comentaris. Una altra alternativa és prémer la icona del llapis de la cantonada superior esquerra.
  4. Ara feu clic a Administra diversos comentaris.
  5. Selecciona els comentaris que vulguis.
  6. És el moment de prémer a Más.
  7. I finalment seleccioneu l'opció Bloqueja compte.

Hem bloquejat simultàniament més d'un centenar de perfils a l'aplicació utilitzant aquests passos. També pots notar que podem fer-ho amb fins a cent comptes alhora, així que si hi ha molts imbècils o trolls molestant als seus comentaris, podem arruïnar-los d'una manera ràpida i eficient. Podem fer això tantes vegades com vulguem, sempre que ens cenyim a la regla de només 100 comentaris per article.

Tik Tok
Article relacionat:
Quines són les millors hores per publicar a TikTok

Com desbloquejar un usuari a TikTok

El procediment per bloquejar un usuari a TikTok ja s'ha comentat, però hi pot haver situacions en què preferim fer el contrari: desbloquejar. Potser ens ho pensem millor o que hàgim comès un error en bloquejar un usuari a l'app, o que ens hàgim equivocat de persona. Afortunadament, aquest tipus d'errors es poden corregir, per la qual cosa podem desbloquejar un usuari que hàgim bloquejat prèviament al nostre compte sense cap problema.

Podem utilitzar qualsevol compte que hàgim bloquejat per realitzar aquest procediment, però desbloquejar-lo serà més complicat. Haurem de desbloquejar cada compte a mà, a diferència de la secció anterior on podíem desbloquejar diversos comptes alhora. Encara que bloquegem molts usuaris, no els podrem desbloquejar a tots d'una sola vegada (almenys per ara). Haurem de realitzar les accions següents si volem desbloquejar algú a TikTok:

  1. Primer obre l'app TikTok.
  2. Després vés al perfil de la persona que desitges desbloquejar.
  3. Clica sobre els tres punts que apareixen a la part superior esquerra de la pantalla.
  4. Després, al menú que apareix, feu clic a Desbloqueja.
  5. Repeteix el procés amb altres comptes que vulguis desbloquejar.

Hi dues formes en què podem desbloquejar a un usuari a TikTok, a part de la que he descrit anteriorment. Si no recordem el nom d‟usuari d‟algú que volem desbloquejar, especialment, podem seguir aquests passos:

  1. Obre TikTok al teu Android.
  2. Aneu a Configuració de l'app.
  3. Entra a l'apartat Privadesa.
  4. Després heu d'anar a l'apartat Comptes bloquejats.
  5. Allà veuràs el llistat de les persones bloquejades. Busca la que vols desbloquejar.
  6. Clica sobre Desbloquejar.
  7. Després repeteix això amb els altres comptes que desitges desbloquejar.

Limita la interacció amb altres usuaris

Tik Tok

sempre pots fer que el teu compte de TikTok sigui privat si vols evitar que els trolls o persones molestes facin comentaris als nostres enviaments. Quan algú sol·licita seguir-nos, cal aprovar la sol·licitud primer per evitar trolls o usuaris negatius o molestos. Tenim més control sobre qui ens segueix quan no permetem que ho facin els qui no estan interessats a fer-ho. Tot i que aquesta pot ser una opció que alguns usuaris de xarxes socials no vulguin prendre, pot ser efectiva.

Si bé podem restringir la comunicació amb altres usuaris a la xarxa social limitant les nostres interaccions amb ells, també podem millorar la nostra privadesa a TikTok controlant diversos aspectes, com qui pot comentar les nostres publicacions, qui pot enviar-nos missatges, etc. Aquestes opcions són molt beneficioses, per la qual cosa cal tenir en compte la configuració.

A la secció de Seguretat dels paràmetres de TikTok, podem trobar l'apartat de Privadesa. En aquest apartat podem personalitzar les opcions perquè el nostre compte sigui més segur a la xarxa social. Podem seleccionar entre una llista d'accions a la secció de Privadesa. Entre aquestes accions hi ha els comentaris, les mencions i els missatges directes, entre d'altres. Totes les nostres publicacions podran ser salvaguardades permetent únicament que els nostres amics deixin comentaris o enviïn missatges directes configurant aquesta opció. Si tens un fill a la plataforma, és convenient que configuris funcions similars perquè puguis mantenir al mínim les interaccions no desitjades amb el teu compte.


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa aquí.

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.