Com activar la protecció millorada de Google Chrome en Android

Android Google Chrome

El navegador Google Chrome ha anat millorant d'una manera notable l'apartat de la seguretat per fer-ho fort davant les tantes amenaces que apareixen a Internet. Les diferents actualitzacions de el navegador li fan corregir moltes coses, però no és de el tot suficient per protegir-nos de el tot.

Per defecte l'aplicació ve amb la protecció estàndard, un dels punts a considerar si ho utilitzades en el teu dispositiu Android molt sovint. El convenient és activar la millorada per protegir-te de l'phishing, Una de les tècniques més usades per atacants per al robatori d'informació dels usuaris.

La protecció millorada és la convenient en tots els casos a l'ésser proactiva, Com a punt negatiu és que enviarà dades de navegació a Google. Si et decantes per deixar-lo sense protecció estaràs exposat a tot, ja sigui pàgines web fraudulentes, phishing, malware i altres amenaces que existeixen a la xarxa de xarxes.

Com activar la navegació segura de Google Chrome en Android

Chrome protecció segura

Google a través del seu bloc oficial recomana la protecció estàndard o la millorada, qualsevol de les dues li farà front a tot allò perillós i nociu. N'hi haurà prou amb uns pocs passos per a la seva configuració i no és tan complicat com sembla canviar de la protecció estàndard a la protecció millorada.

Per activar la protecció millorada de Google Chrome en Android has de fer el següent:

  • Inicia l'aplicació Google Chrome al teu dispositiu Android, ja sigui el telèfon o tablet
  • Ara a la part superior dreta prem en els tres punts i fes clic a Configuració
  • Un cop dins localitza «Privadesa i seguretat», punxa sobre ella i accedeix a «Navegació segura»
  • Ara triï la protecció preferida, la estàndard o la millorada, la diferència és gran i et anem a mostrar tots els detalls de les dues perquè et decantis per una

Protecció estàndard a Google Chrome

La protecció estàndard detecta i et adverteix dels esdeveniments perillosos quan succeeixen.

Comprova les URL guardades a Chrome amb una llista de llocs web que no són segurs. Si un lloc web intenta robar-te la contrasenya o et descarregues un arxiu nociu, pot ser que Chrome enviï URL, així com fragments de contingut de la pàgina, a Navegació segura.

Ajuda a millorar la seguretat a la web: Envia a Google els URL de les pàgines que visites, informació limitada de sistema i contingut de les pàgines per ajudar a descobrir noves amenaces i protegir els usuaris del web. Aquesta opció pot ser activada per l'usuari.

Avisa si les contrasenyes es veuen exposades a una fallida de seguretat de dades, Aquesta funció de activarà iniciïs la sessió al compte de Google. Ve desactivada, però és recomanable activar-la.

protecció millorada

  • Prediu i et adverteix sobre esdeveniments perillosos quan ocorren
  • Et protegeix a Chrome i pot usar-se per millorar la teva seguretat en altres aplicacions de Google quan esteu identificat
  • Millora la teva seguretat i la de tothom al web
  • Et avisa si les contrasenyes es veuen exposades a una fallida de seguretat de dades
  • Envia URL a la navegació segura perquè les comprove. També envia una mostra petita de pàgines, descàrregues, activitat de les extensions i informació de sistema per ajudar a detectar noves amenaces. Quan inicies sessió, vincula aquests al compte de Google de forma temporal per protegir-te a les aplicacions de Google

El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa aquí.

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.