WhatsApp només mostrarà la foto de perfil als contactes de la nostra agenda

Whatsapp supera Twitter en els usuaris actius mensuals

Encara que últimament és Telegram és qui acapara totes les portades per l'èxit del seu servei de missatgeria instantània, disponible tant per disposivos Android com ordinadors de sobretaula , Avui toca parlar de WhatsApp, l'actual líder de el sector. I és que la popular aplicació ja no mostrarà la nostra foto de perfil a tothom.

D'aquesta manera ja no veurem les fotos de perfil d'aquells contactes que no ens tinguin en la seva agenda. Una millora de privacitat en WhatsApp que, al meu entendre, haurien d'haver realitzat molt abans.Aquesta millora ja està funcionant, no necessitarem descarregar cap actualització ja que aquest canvi es realitza a través dels servidors de la companyia, encara que és probable que algunes fotos segueixin apareixent durant un temps per temes de la memòria cau, però si actualitzen la imatge del seu perfil, aquesta ja no es veurà.

D'acord, a més d'un li molestarà veure que determinats contactes hagin esborrat les seves dades de la seva agenda, però aquesta era una actualització més que necessària que millora de forma substancial la nostra privacitat.

Més informació - Vols Whatsapp gratis per sempre ?, llavors canvia't a Telegram, Telegram també disponible per al teu ordinador personal, Provant Telegram en la seva versió escriptori


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa aquí.

3 comentaris, deixa el teu

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  1.   Maria va dir

    no estic deacuerdo amb la nova aplicació i haurien haver fet un comunicat i posar en opció si estan deacuero o no.

    1.    Alfonso de Fruits va dir

      Pensa Maria que és per temes de privacitat. Veig lògic que no demanin permís a l'usuari. una salutació

  2.   Gonzalo Soto va dir

    Tampoc veurem la foto dels contactes, què no tinguin foto de perfil.