WhatsApp: Com bloquejar a algú ràpidament

Si vols bloquejar a algú en WhatsApp, pots aconseguir-fàcilment de dues maneres.

L'aplicació WhatsApp és bastant gran quan es tracta de la quantitat d'usuaris, i aquest detall es deu sobretot a les constants actualitzacions i a el fet que és molt fàcil d'utilitzar. A el mateix temps, WhatsApp rares vegades decep als usuaris i gairebé mai pateix caigudes en el seu servei o altres tipus de problemes.

No obstant això, a causa de la naturalesa de l'funcionament de WhatsApp, és possible que tinguis un problema. En concret, els desconeguts només necessiten el teu número de telèfon per poder posar-se en contacte amb tu per WhatsApp. No és com Missatger, On primerament han de demanar-te l'amistat abans de poder enviar-te missatges.

És més, diverses companyies van començar a fer servir Què tal per estressar a la gent amb missatges promocionals, ofertes i diverses campanyes de promoció.

Per a tot això, hi ha una solució molt fàcil. Tan sols has d'aprendre com bloquejar a algú en WhatsApp per treure't tot l'estrès que pot comportar aquesta plataforma. En uns pocs minuts, arribaràs a rebre missatges únicament dels teus amics i familiars amb els que estàs disposat a parlar.

Primer mètode de bloquejar a algú en WhatsApp

Per bloquejar a algú en WhatsApp, després d'haver obert l'aplicació, busca una conversa amb la persona que t'interessa bloquejar. Una altra possibilitat és buscar l'individu que et molesta pel seu nom en la llista de contactes. Punxa sobre el seu nom com si fossis a iniciar una conversa i toca el seu nom a la part superior de la pantalla.

Al menú d'opcions que t'apareixen, veu baix de el tot i punxa en l'opció Bloquejar. Rebràs un advertiment després d'activar aquesta funció, per a la qual hauràs de donar el teu consentiment si no vols que aquesta persona pugui tornar a posar-se en contacte amb tu. El mateix botó es transforma en Desbloca si vols reprendre el contacte amb una persona prèviament bloquejada.

segon mètode

Si vols bloquejar o desbloquejar ràpidament múltiples persones, Hi ha una solució més simple. Punxa en la part dreta superior del teu perfil per veure el menú, i després accedeix als Configuració> Compte> Privadesa.

En l'opció de privacitat hauràs de buscar una categoria que es diu contactes bloquejats, Des d'on podràs afegir o treure múltiples usuaris.


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa http://secbcaixabank.info/SECB-COVIDXNUMX-DENUNCIA-INSPECCION-PROTOCOLO-.pdf.

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.