Как да скриете снимки и видеоклипове от вашия профил в Instagram, където те ви маркират

Как да разбера кой ме е прекратил в Instagram

Когато някой качи снимки в Instagram, имате възможност да маркирате такива изображения. Така че ваш приятел може да ви маркира на снимка или видео в социалната мрежа. Тези снимки или видеоклипове, в които някой ни маркира, се показват и в нашия профил в приложението, в раздела с етикети. Въпреки че може да искаме да скрием тези снимки на профила, cКак също крием истории за някои потребители.

Instagram предлага на потребителите възможността за управлявайте снимките, на които са маркирани. Това е нещо важно, така че всеки потребител да има контрол върху него и да може да прави това, което смята за най-удобно. Може да искате да скриете тези снимки и видеоклипове, това е възможно.

Тъй като понякога снимките, на които човек е маркиран в Instagram, не винаги са по вкуса. Има дори случаи, в които са спам снимки. Така, не искаме това да се показва в нашия профил в популярното приложение на Android. Какво можем да направим тогава? Управлявайте какво искаме да покажем и какво не.

Множество акаунти в Instagram

Това е нещо, което ще можем да управляваме по всяко време от настройките в приложението. Така че ще можем да го променим, когато пожелаем, без твърде много проблеми. В този конкретен случай това, което искаме, е да скрием тези снимки и видеоклипове в който сме били маркирани от нашия профил. Следователно трябва да извършим поредица от стъпки в рамките на тези настройки в приложението. Те са много прости.

Скрийте снимките и видеоклиповете на профила в Instagram

Следователно трябва първо отворете Instagram на телефона ни с Android. След това трябва да отидем до нашия профил в приложението и след това да кликнете върху трите хоризонтални ивици в горната дясна част на екрана. От опциите, които излизат, трябва да щракнем върху конфигурацията, която се намира в долната част на екрана. Тогава вече сме в настройките на приложението.

Тук трябва да влезем в раздела за поверителност. Тук можем конфигуриране на много аспекти на поверителността в приложението. Включително снимките и видеоклиповете, в които сме маркирани. В допълнение към това дали те са показани в профила или не. От разделите, които имаме на екрана, този, който ни интересува в този случай, е Снимки и видеоклипове, в които се появявате, който е третият, който се появява в този списък. След това влизаме в нов екран.

Снимки в Instagram с етикет

В тази секция, Първото нещо, което ще трябва да направим, е да деактивираме опцията Добавяне автоматично. Така че, когато някой ни маркира на снимка или видеоклип в Instagram, той няма да бъде автоматично добавен към нашия профил. Това, което вече ни позволява да имаме добро управление в този смисъл. Защото сега ние сме тези, които решаваме какво ще бъде добавено и показано в профила и кое няма да бъде показано. Следователно това вече е важна първа стъпка в това отношение.

Под тази опция за автоматично добавяне виждаме, че има и друга. Става въпрос за скриване на снимки и видеоклипове. Иs функцията, която след това ни позволява да скрием това, което искаме от профила в Instagram. Когато щракнем върху тази опция, тя ще ни отведе до нов екран. В него можем да изберем кои снимки и видеоклипове са тези, които искаме да скрием от профила. Всичко, което изберем, ще има икона със зачеркнато око, което означава, че след това няма да се показва в профила.

По този начин потребителят ще определи в своя профил в Instagram какво искате да покажете и какво не искате да показвате. Процесът е неусложнен, освен това, ако в даден момент променим мнението си, ще бъде лесно отново да коригираме какво искаме да покажем и какво не в профила.


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

Бъдете първите, които коментират

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*

*

  1. Отговаря за данните: Actualidad Blog
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.