Ръководство за трикове за Android: Днес как да разберете дали сте били блокирани в WhatsApp

Ръководство за трикове за Android: Днес как да разберете дали сте били блокирани в WhatsApp

Днес искам да започна този нов раздел в Androidsis, на който исках да се обадя Ръководство за Android измама и в която възнамерявам да събера най-добрите трикове за нашата операционна система Android и нейните приложения.

За начало ще обясня един малък, но полезен трик, който ще ни помогне да разберем дали някой от тези, които вярваме, че са наши приятели блокира нашия акаунт в WhatsApp.

Но какво блокира акаунт в WhatsApp?

Блокирайте акаунт в WhatsApp Това е естествена опция, която имаме в самото приложение WhatsApp което ще ни служи за защита от онези нежелани хора, които само ни дразнят, като ни бомбардират с нежелани съобщения.

Опцията за блокира потребител че не искаме той да продължава да ни изпраща досадни съобщения от WhatsApp, разполагаме с него, като въведем самия нежелан контакт и щракнем върху бутона за меню, който се появява с трите вертикални точки. След като там трябва да изберем опцията още и след това изберете опцията заключвам.

Как да разберете дали сте били блокирани в WhatsApp

За да знаете дали вие са блокирали Whatsapp и следователно той не е толкова приятелски настроен, колкото си мислим, има един малък трик, който ще ни даде практически 100 × 100 отговора дали сме в списъка му с приятели, блокирал ли ни е или дори ни е изтриване на вашите контакти в WhatsApp.

Въпросният трик се състои от създайте нова група WhatsApp на случаен принцип и се опитайте да включите или поканите приятеля, за когото подозираме или искаме да знаем дали го има блокира нашия акаунт в WhatsApp.

Ръководство за трикове за Android: Днес как да разберете дали сте били блокирани в WhatsApp

Ако успеем да го включим в създадената нова група, този приятел продължава да ни има в списъка си с деблокирани контакти, но ако, напротив, WhatsApp връща съобщение от типа, който „Грешка при добавяне на участник“ Или нещо такова „Нямате право да добавяте участника“, е, че контактът, който сме смятали за такъв приятел, вероятно не ни смята за толкова приятелски, колкото го правим ние, тъй като той ни има WhatsApp акаунтът е блокиран за да не ви безпокоим с нашите съобщения.


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

Бъдете първите, които коментират

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

  1. Отговаря за данните: Actualidad Blog
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.