Как да споделяте екрана си в Google Duo

Google Duo

Отново трябва да говорим за известие, свързано с едно от приложенията / услугите за видеообаждания на Google, по-специално Google Duo, който преди няколко дни бе актуализиран, за да позволи добавете нови участници към текущо видеообаждане. Новата функция, която започна да се разгръща от страна на сървъра, ни позволява споделяйте екрана си по време на видео разговор.

Споделянето на екрана по време на видео разговор е идеална функция за споделяне с друг човек, това, което виждаме на екрананапример списък за пазаруване, уеб страница, видео или снимки, които сме направили на специално събитие ... всичко зависи от нуждите на потребителите.

В момента тази функция започва да достига до потребителите, така че ако все още не е налична, ще трябва да изчакате няколко часа в най-добрия случай или дни в най-лошия, тъй като това не е функция, която идва чрез актуализация на приложението, но от функция, която Google активира от сървъра.

за споделяне на екрана за видео разговори правим, трябва да изпълним следните стъпки:

  • По време на видео разговора трябва да кликнете върху три бутона, разположени вертикално в долната част на приложението, точно вдясно от бутона, който ни позволява да сменим камерата, която използваме за видео разговора.
  • От различните опции, които този бутон ни показва, трябва да кликнете върху опцията Екранен дял. Приложението ще ни покаже предупредително съобщение, в случай че не сме сигурни коя функция, където обяснява какво прави.
  • За да започнем да споделяме екрана, трябва да кликнете върху опцията Започни сега, бутон, показан на предупредителния знак за тази функционалност.

 


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

Бъдете първите, които коментират

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*

*

  1. Отговаря за данните: Actualidad Blog
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.

bool(вярно)