Как да излезете от Instagram на всичките си устройства

Instagram-Android

Социалните мрежи се превърнаха в основен инструмент за поддържане на контакт, като в затворено положение използването им нарасна особено, за да бъдат в контакт ежедневно. Мрежа с голямо разширение е Instagram, в него можем да качваме нашите снимки, видеоклипове и съдържание, така че мрежа от контакти да ни следва.

Ако сте оставили сесията отворена на което и да е устройство от приятел и трябва да затворите тази сесия, най-добре е да го правите във всички сесии. Ако единственото нещо, което искате е да затворите за сигурността на вашия акаунт, е друга възможност, тъй като с това ще трябва да влезете отново, след като отворите приложението.

Как да излезете от Instagram от всичките си устройства

Изход от Instagram

Излезте от Instagram на всички устройства едновременно Това се прави по основен начин за вашата безопасност, ако в профила ви има някой, той веднага ще напусне акаунта. Понякога е необходимо да направите това и да промените паролата на такава, която е невъзможно да се пробие.

За да излезете от всички устройства с Android едновременно, трябва да изпълните следните стъпки:

  • Влезте или отворете приложението Instagram на вашето устройство
  • Кликнете върху изображението на вашия профил в долния десен ъгъл
  • След като влезете в профила си, кликнете върху иконата на трите вертикални ивици
  • След като въведете, потърсете "Настройки" на дъното
  • И накрая, за да затворите всички акаунти, които имате възможност «Изход от всички акаунти», щракнете върху него и ще затворите акаунта на телефона, таблета, компютъра или този, който сте оставили отворен на друго устройство

Променете паролата

За ваша сигурност се опитайте да промените паролата за по-сигурнаЗа да направите това, кликнете отново върху вашата снимка> Кликнете върху трите вертикални ивици в горния десен ъгъл> Щракнете върху „Настройки“ в долния десен ъгъл> Щракнете върху „Сигурност“> И сега потърсете „Парола“, поставете по-висока защита и щракнете върху OK, за да запазите промените.

След като го промените, всички отворени сесии също ще бъдат затворени, за безопасността на вас и вашия акаунт е подходящо да правите това поне веднъж месечно. Потребителите често отварят сесиите си на домашни устройства, но ако някога забравите да го отворите на друго устройство, недостъпно за достъп, това е най-доброто и безопасно решение.


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

Бъдете първите, които коментират

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

  1. Отговаря за данните: Actualidad Blog
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.