Отсега нататък актуализациите на вашия статус във Facebook ще се виждат само от вашите приятели

актуализация на статуса на facebook

Както всяка социална мрежа, Facebook генерира a проблем де частно. Много от потребителите не са си направили труда да конфигурират своя профил за поверителност и всеки може да види всичките им известия, които са написали. До сега.

И това е, че социалната мрежа на Марк Зукърбърг стартира автоматична актуализация, така че когато актуализираме състоянието си, тя се показва само на нашите приятели. Ако искаме да направим съобщението публично, ще трябва да го маркираме в a малко падащо меню долу вдясно.

Facebook подобрява поверителността

Хубавото в това подобрение във Facebook е, че е напълно автоматичен, няма да се налага да докосвате нищо. За онези хора, които използват тази социална мрежа като средство за комуникация, те ще трябва да променят опциите за поверителност, така че всичките им актуализации на състоянието да са публични, но за повечето смъртни хора това ще им помогне, така че неизвестният дежурен хулиган да не знае, че приключихте с вечерята в дежурния ресторант.

мисля, че отне твърде много време, за да пусне тази актуализация, много хора правят профил във Facebook и започват да пишат, без да се замислят за последиците от факта, че някой, непознат или не, има достъп до тази информация. А информацията е сила. Макар и по -добре късно, отколкото никога.


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

Бъдете първите, които коментират

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

  1. Отговаря за данните: Actualidad Blog
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.