Як абмежаваць карыстальніка ў Instagram

У кастрычніку 2019 г., Instagram Ён стварыў новую функцыю ў сваёй сацыяльнай сетцы, "Абмежаваць". З пункту гледжання функцыянальнасці гэта аказваецца каштоўнасцю, хаця ёсць яшчэ шмат тых, хто гэтага не ведае. Ён быў створаны для прадухілення дамаганняў, але з яго дапамогай можна абмежаваць патрэбныя ўліковыя запісы і па любой прычыне. І гэта аказваецца больш мяккім варыянтам, чым непасрэднае блакіраванне аднаго з вашых паслядоўнікаў.

Калі вы не ведалі пра існаванне гэтай функцыі, з якой вы можаце абмежаваць карыстальнікаў у Instagram, тут вы можаце даведацца, як гэта зрабіць. Акрамя таго, вы будзеце ведаць адрозненні ад блакавання, бо гэты іншы варыянт больш радыкальны, таму што часам вы можаце проста абмежаваць актыўнасць пэўных паслядоўнікаў.

Цёмны рэжым Instagram

Так, абмежаваць карыстальніка Instagram - гэта не тое самае, што заблакаваць

Без сумневу, самая вялікая перавага перад выкарыстаннем гэтай функцыі ў тым, што кантакт Instagram, які вы вырашылі абмежаваць, ні пра што не даведаецца. Гэты чалавек зможа каментаваць вашыя фатаграфіі, адпраўляць вам паведамленні і гэтак далей, але толькі ён убачыць, што ён пракаментаваў, і ён не зможа даведацца, чыталі вы яго ці не. І гэта тое, што маркер убачанага перастане працаваць.

Маўляў, абмежаваная актыўнасць карыстальнікаў будзе абмежаваная ў дачыненні да вас, і без неабходнасці блакаваць яго. Гэта можа працягваць бачыць вашыя фатаграфіі, гісторыі і каментаваць вашыя фатаграфіі.

Як тлумачыць Instagram, узаемадзеянне з карыстальнікам абмежавана, і ён не атрымае паведамлення аб абмежаванні. Толькі вы і іншы чалавек зможаце бачыць каментарыі да вашых публікацый, і вы вырашаеце, зрабіць іх бачнымі для астатніх ці не. З іншага боку, паколькі ён можа працягваць адпраўляць вам паведамленні, яны будуць адпраўлены ў спіс запытаў паведамленняў, каб вы маглі прачытаць напісанае і праігнараваць яго, і, здаецца, вы яго не бачылі.

Як вы ўбачыце, магчымасць абмежаваць карыстальніка вельмі зручная, таму што вы можаце кантраляваць іх каментарыі і паведамленні, вырашаючы, хочаце вы зрабіць іх агульнадаступнымі ці не. Каб абмежаваць карыстальніка, вам дастаткова выканаць некалькі простых крокаў. Увядзіце раздзел канфігурацыя, і перайдзіце да Налады прыватнасці. ВыберыцеАбмежаваныя рахункі'і абярыце карыстальніка альбо карыстальнікаў, якіх вы хочаце абмежаваць.


Змест артыкула адпавядае нашым прынцыпам рэдакцыйная этыка. Каб паведаміць пра памылку, націсніце тут.

Будзьце першым, каб каментаваць

Пакіньце свой каментар

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя для запаўнення палі пазначаныя *

*

*

  1. Адказны за дадзеныя: Actualidad Blog
  2. Прызначэнне дадзеных: Кантроль спаму, кіраванне каментарыямі.
  3. Легітымнасць: ваша згода
  4. Перадача дадзеных: Дадзеныя не будуць перададзены трэцім асобам, за выключэннем юрыдычных абавязкаў.
  5. Захоўванне дадзеных: База дадзеных, размешчаная Occentus Networks (ЕС)
  6. Правы: у любы час вы можаце абмежаваць, аднавіць і выдаліць сваю інфармацыю.