Як адключыць фонавае месцазнаходжанне Facebook

facebook

Гэта ведаюць усе Facebook - не адно з прыкладанняў, якое найбольш адпавядае прыватнасці карыстальнікаў. Хоць іх заўсёды ёсць шэраг парады ці рэкамендацыі з якімі можна палепшыць у гэтым плане. Адзін з аспектаў, да якога звычайна звяртаецца сацыяльная сетка, - гэта месцазнаходжанне карыстальніка. Такім чынам, адзін са спосабаў гэтага паменшыць выдаліць гісторыю месцазнаходжанняў. Але гэта не адзінае, што мы можам зрабіць у гэтым плане. Для карыстальнікаў Android даступная новая функцыя.

Як па-ранейшаму маюць доступ да фонавага месцазнаходжання. Такім чынам, гэта тое, што мы можам адключыць у дадатку Facebook на Android, і гэта не занадта складана. Але што трэба ведаць, каб карыстальнікі маглі зрабіць гэта, калі хочуць. Цяпер гэта можна выкарыстоўваць.

Гэта праблема, якая закранае карыстальнікаў Android. Насуперак iOSУ Android сацыяльная сетка можа мець доступ да вашага месцазнаходжання, нават калі вы не карыстаецеся дадаткам. Гэта тое, што нельга рабіць на iOS. Хоць на Android гэта цалкам магчыма. Але сам Facebook ужо ўвёў функцыю ў гэтым плане. Нешта, на што прыйшло шмат часу, але гэта, нарэшце, афіцыйна, як і чакалі многія.

facebook

Функцыя, якая дае кантроль карыстальнікам сацыяльнай сеткі. Так што месцазнаходжанне можна адключыць, калі мы не выкарыстоўваем сацыяльную сетку. Гэта азначае, што яны не будуць ведаць, дзе мы знаходзімся, калі мы не карыстаемся дадаткам з Facebook па тэлефоне. Для таго, каб наладзіць гэтую новую функцыю ў дадатку, вам неабходна ўвесці яе налады. Ніжэй мы пакажам усе крокі, якія трэба зрабіць у гэтым плане.

Адключыць фонавае месцазнаходжанне на Facebook

Сувязь Facebook з месцазнаходжаннем карыстальніка вядомая. Напрыклад, Instagram дзеліцца гэтымі дадзенымі з сацыяльнай сеткай, калі карыстальнікі нічога з гэтым не зробяць. Тое ж самае адбываецца і ў гэтым сэнсе, бо калі мы не прымаем меры, сацыяльная сетка працягвае мець доступ да гэтай інфармацыі. На шчасце, спосаб актывацыі гэтай функцыі, альбо адключыць фонавае месцазнаходжанне гэта зусім не складана. Нам трэба выканаць толькі некалькі крокаў па тэлефоне.

Пасля адкрыцця прыкладання Facebook на Android нам трэба націснуць тры гарызантальныя паласы, размешчаныя ў правай верхняй частцы экрана. Затым на экране адкрыецца меню з рознымі опцыямі. Адзін з варыянтаў, які Мы пакідаем гэта Канфігурацыя і прыватнасць, які цікавіць нас з гэтай канкрэтнай нагоды. Такім чынам, мы націскаем на яго, каб ён паказваў раздзелы, якія знаходзяцца ў гэтым раздзеле.

Размяшчэнне Facebook

Затым мы націскаем на канфігурацыю, а потым уваходзім у раздзел Размяшчэнне. У ім ёсць шэраг варыянтаў, але той, які нас цікавіць, гэта дэактывацыя месцазнаходжання ў фонавым рэжыме. Таму адзінае, што мы павінны зрабіць у гэтым плане заключаецца ў адключэнні месцазнаходжання ў сацыяльнай сетцы. А гэта азначае, што калі мы не выкарыстоўваем Facebook на Android, прыкладанне ніколі не будзе мець доступу да гэтага месцазнаходжання. Гэта мэта гэтай функцыі ў тэлефоне. Пасля таго, як ён быў адключаны, паколькі звычайна ён актывуецца па змаўчанні, мы скончылі. Вельмі проста, як бачыце.

Калі вы ніколі не выкарыстоўвалі гісторыю месцазнаходжанняў на Facebook, вы можаце не ўбачыць гэтую функцыю. Тады мяркуецца, што ён не актываваны ў дадатку. Такім чынам, у прынцыпе вам нічога не трэба будзе рабіць, як казала сацыяльная сетка пры запуску гэтай функцыі. Хоць звычайная рэч, што ўсе карыстальнікі аднолькавыя ў Android яныводарасці гэты раздзел у раздзеле месцазнаходжання у наладах. Прынамсі, гэтага чакаюць.


Змест артыкула адпавядае нашым прынцыпам рэдакцыйная этыка. Каб паведаміць пра памылку, націсніце тут.

Будзьце першым, каб каментаваць

Пакіньце свой каментар

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя для запаўнення палі пазначаныя *

*

*

  1. Адказны за дадзеныя: Actualidad Blog
  2. Прызначэнне дадзеных: Кантроль спаму, кіраванне каментарыямі.
  3. Легітымнасць: ваша згода
  4. Перадача дадзеных: Дадзеныя не будуць перададзены трэцім асобам, за выключэннем юрыдычных абавязкаў.
  5. Захоўванне дадзеных: База дадзеных, размешчаная Occentus Networks (ЕС)
  6. Правы: у любы час вы можаце абмежаваць, аднавіць і выдаліць сваю інфармацыю.