Google Photos artıq cihazdakı silinmiş fotoları digər tətbiqlərdən sinxronlaşdırır

photos

Google Fotoşəkilləri özünü hazırda Android-də ən yaxşı qalereya tətbiqi kimi göstərdi. İstisna xüsusiyyətləri buna imkan verdi hətta alma bildirişi içində və onları iOS-a gətirin. Ortaq bir şey olan bir sıra görüntülərin olduğunu "yoxlayarkən" görüntüdəki elementlərin tanınması və ağıllı şəkildə qısa hekayələr yaratmaq qabiliyyətindən danışa bilərik.

Fərqli cihazlarda saxlanan fotoların sinxronizasiyasında, istifadəyə verildiyi gündən bəri də vurğuladı və bu mənada istifadəçi üçün əla bir idarəetmə təqdim edə bildi. İndi üçüncü tərəf şəkil qalereyası tətbiqlərindən silinmiş fotoşəkilləri sinxronlaşdıraraq belə yaxşılaşdırır təkrarlamaq məcburiyyətində deyilik bu müddət iki dəfə.

1.23-ə qədər, bu maraqlı yaxşılaşdırma gətirən Google Photos versiyası, mobil telefonunuzla bir fotoşəkil çəkildikdə və avtomatik surət çıxarıldıqda, qalereya üçün başqa bir üçüncü tərəf tətbiqinə gedərkən, istəmədiyiniz silinən çəkilişlər saxlamaq, hələ də Google Foto hesabınızda olacaq. İndi bu yeni versiya ilə tamamilə dəyişdikdə. Və indi Fotoşəkil olacaqdır kifayət qədər "ağıllı" bu şəkilləri də silmək üçün üçüncü tərəf qalereya tətbiqindən edilmiş dəyişiklikləri həyata keçirmək.

İndi eyni şəkilləri iki fərqli tətbiqdən silmək lazımdır; Quickpic çəkilişləri, istədiyiniz fotoları silinvə bunlar başqa bir şey etmədən Google Fotoşəkildən silinəcəkdir. Bir həftə sonra gələn yeni bir xüsusiyyət slayd şou təqdim ediləcək belə ki, fotoları Smart TV-yə göndərdiyimiz zaman, avtomatik olaraq smartfonumuzla çəkdiyimiz bütün bu gözəl fotolardan zövq almaqdan başqa bir şey olmadan avtomatik olaraq ötürülə bilərik.

Google Photos 1.23-in APK-nı yükləyin

Google Foto
Google Foto
İnkişaf etdirici: Google MMC
Qiymət: pulsuz

Məqalənin məzmunu bizim prinsiplərimizə uyğundur redaktor etikası. Xəta bildirmək üçün klikləyin burada.

Bir şərh, özünüzü buraxın

Şərhinizi buraxın

E-poçt ünvanından dərc olunmayacaq.

*

*

  1. Məlumat üçün cavabdehdir: Aktualidad Blog
  2. Verilənlərin məqsədi: Nəzarət SPAM, şərh rəhbərliyi.
  3. Qanuniləşdirmə: Sizin razılığınız
  4. Məlumatların ötürülməsi: Qanuni öhdəlik xaricində məlumatlar üçüncü şəxslərə çatdırılmayacaqdır.
  5. Veri saxlama: Occentus Networks (AB) tərəfindən yerləşdirilən verilənlər bazası
  6. Hüquqlar: İstədiyiniz zaman məlumatlarınızı məhdudlaşdıra, bərpa edə və silə bilərsiniz.

  1.   cristina deyib

    Salam,
    Bu gün instaqrama bir şəkil yükləyərək anladım ki, yükləmək üçün qalereyada təklif olaraq sildiyim şəkillər görünür, heç bir yolu yoxdur və ya onları necə yox edəcəyimi bilmirəm. Yaxşı, facebook və ya instagramı açıb şəkillər əlavə edən kimi bütün şəkillər silinir və istəmirəm!
    Əgər bir şeyə kömək edərsə Xaomy nse var, amma silinmiş fotoların sinxronlaşdırılmasını istəmirəm, qalereyaya gedirəm və onlar deyil ....